Προς το περιεχόμενο

Κατεύθυνση των nextgen games

ledaque

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
gia na teleiwnei to param8i me tis pwlhseis mporeite na deite kai tis pwlhseis tou gc sta launch dates

Απο το link που έδωσες συγκράτησα:

Nintendo shipped 740,000 consoles to North America and the 565,000 that made it to U.S. retail outlets are now sold out the company says.

Aπό ότι ξέρω τώρα η Nintendo διέθεσε 2 εκατομ. στη Βόρειο Αμερική. Εκτός απο αυτό το GC δε διέθετε το on-line περιβάλλον του Wii, καθώς και το νέο χειρισμό οπου μπορεί να παίξουν βιντεοπαιχνίδια όλοι.

Για αθλητικά παιχνίδια (μπάλα και μπάσκετ δηλαδή) η ΚΟΝΑΜΙ έχει ανακοινώσει Soccer Game και ανακοινώθηκε οτι θα κυκλοφορήσει 2K8.

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Aπό ότι ξέρω τώρα η Nintendo διέθεσε 2 εκατομ. στη Βόρειο Αμερική. Εκτός απο αυτό το GC δε διέθετε το on-line περιβάλλον του Wii, καθώς και το νέο χειρισμό οπου μπορεί να παίξουν βιντεοπαιχνίδια όλοι.

toses eixe diadesimes toses poulhse, kai tote milousan gia "the most popular console launch game ever," h akoma gia " Early sales figures indicate GameCube is even selling 25 percent faster than Playstation 2"
Για αθλητικά παιχνίδια (μπάλα και μπάσκετ δηλαδή) η ΚΟΝΑΜΙ έχει ανακοινώσει Soccer Game και ανακοινώθηκε οτι θα κυκλοφορήσει 2K8
.Pote dioti h Konami exei pei oti to koitazei? pou einai ta fifa2xx nba2xx winning eleven virtua tennis klp klp
Δημοσ.
pou einai ta sport games? pou einai ta sobara fps? pou einai to kainourio gta klp klp ? Ta re?

Προσωπικά μιλώντας πάντα: ΕΥΤΥΧΩΣ που το Wii δε στηρίζεται σε fps, sports, gta και racing. Αυτός είναι και ο λόγος που το πήρα τουλάχιστον. Αν αρχίσουν και στο Wii αυτά, με βλέπω να το πουλάω.

Δημοσ.

Αμα το πουλήσεις , το αγοράζω 100 ευρώ ( μην με ξεχάσεις ε ; )

καλά είναι κριτήριο για πώληση να βγουν κάποια παιχνίδια που δεν θέλουμε;

Δημοσ.
Το θέμα δεν είναι το πόσο πουλάει το Wii παγκοσμίως, αλλά το κατά πόσο θα κυκλοφορήσουν τίτλοι που θα το κρατήσουν ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών, σε βάθος χρόνου.

Με κάλυψες απόλυτα. Σαν κάτοχος Gamecube, που άρχισε πολλά υποσχόμενο και μετά πήγε άπατο έχω πολλές αμφιβολίες για την Ninty, παρόλο που τα 2 αγαπημένα μου games (Zelda+Metroid μεταξύ άλλων) είναι exclusive.

Δεν λέω, θεϊκά games το Zelda και Metroid αλλα 250e είναι too much just for them, δεν βλέπω τίποτα ενδιαφέρον πέρα από αυτά τα 2 games (+υπάρχει φημολογούμενη καθυστέρηση για το Metroid). Αυτήν την στιγμή προσανατολίζομε σε 360 η ps2 και θα αγοράσω το Wii αργότερα εκ του ασφαλούς, δεν την ξαναπατάω (αν πάει καλά φυσικά).

Δημοσ.
Προσωπικά μιλώντας πάντα: ΕΥΤΥΧΩΣ που το Wii δε στηρίζεται σε fps, sports, gta και racing. Αυτός είναι και ο λόγος που το πήρα τουλάχιστον. Αν αρχίσουν και στο Wii αυτά, με βλέπω να το πουλάω.

Συμφωνώ 1000%. Sorry κι όλας αλλά για fps,racing (arcades & sims) και για γραφικά έχω το PC μου. Δεν θέλω στο Wii να βλέπω παιχνίδια όπως το COD3. Θέλω να εκμεταλλευτούν την πρωτοτυπία του controller και να μην δω ΑΛΛΟ ένα fps με διαφορετικό χειρισμό. ΔΕΝ χαλιέμαι που δεν βλέπω Resident Evil ή Winning Eleven ή GTA στο Wii. Θέλω νέα franchises. Θέλω νέα πράγματα να δω σε αυτή την κονσόλα και ειλικρίνα,ακόμα και το Baseball του Wii Sports προσφέρει περισσότερη διασκέδαση από πολλά άλλα παιχνίδια που κυκλοφορούν τόσο στο PC όσο και στις υπόλοιπες κονσόλες. Πιστεύω ότι το Wii θα πάει ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ πολύ καλά,καθότι ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει. Τέλος όσο αφορά τις πωλήσεις,εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης υπάρχουν σε stock και Χ360 και Wii (ναι ακόμα και στο launch του Χ360 υπήρχαν αβέρτα σε stock). Το Wii πουλάει περισσότερο όμως κατά πολύ μάλιστα και η πλειοψηφία που έχω ρωτήσει τι προτιμάει μεταξύ X360,PS3 και Wii,μου έχει απαντήσει το Wii,ενώ πολλά άτομα μου έχουν πει τον συνδυασμό Χ360+Wii. Πολλοί λίγοι μου έχουν πει ότι είναι τρελαμένοι με το PS3. Στο μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει,πάντως για την ώρα το Wii κρατάει την πρώτη θέση στην καρδιά των περισσότερων κι ειδικά των non-graphics whore gamers

Δημοσ.
Συμφωνώ 1000%. Sorry κι όλας αλλά για fps,racing (arcades & sims) και για γραφικά έχω το PC μου. Δεν θέλω στο Wii να βλέπω παιχνίδια όπως το COD3. Θέλω να εκμεταλλευτούν την πρωτοτυπία του controller και να μην δω ΑΛΛΟ ένα fps με διαφορετικό χειρισμό. ΔΕΝ χαλιέμαι που δεν βλέπω Resident Evil ή Winning Eleven ή GTA στο Wii. Θέλω νέα franchises. Θέλω νέα πράγματα να δω σε αυτή την κονσόλα και ειλικρίνα,ακόμα και το Baseball του Wii Sports προσφέρει περισσότερη διασκέδαση από πολλά άλλα παιχνίδια που κυκλοφορούν τόσο στο PC όσο και στις υπόλοιπες κονσόλες. Πιστεύω ότι το Wii θα πάει ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ πολύ καλά,καθότι ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει. Τέλος όσο αφορά τις πωλήσεις,εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης υπάρχουν σε stock και Χ360 και Wii (ναι ακόμα και στο launch του Χ360 υπήρχαν αβέρτα σε stock). Το Wii πουλάει περισσότερο όμως κατά πολύ μάλιστα και η πλειοψηφία που έχω ρωτήσει τι προτιμάει μεταξύ X360,PS3 και Wii,μου έχει απαντήσει το Wii,ενώ πολλά άτομα μου έχουν πει τον συνδυασμό Χ360+Wii. Πολλοί λίγοι μου έχουν πει ότι είναι τρελαμένοι με το PS3. Στο μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει,πάντως για την ώρα το Wii κρατάει την πρώτη θέση στην καρδιά των περισσότερων κι ειδικά των non-graphics whore gamers

padws kai to cod kalo fainetai :-D

call-of-duty-3-20061115000004277.jpg

Δημοσ.
padws kai to cod kalo fainetai :-D

Eχμ... σχετικό είναι αυτό. Από πλευράς gameplay πάντως και χωρίς να έχω και ολοκληρομένη άποψη αφού δεν έχω δει και όλα τα παιχνίδια, νομίζω ότι η χειρότερη εφαρμογή του wiimote μέχρι τώρα είναι στα fps.

Λογικά όμως αν το σκεφτείς, ίσως κάποιος αντίστοιχος τρόπος χειρισμού να είναι και το μέλλον για τα fps. Χρειάζεται όμως καλύτερη ακρίβεια και αμεσότητα, αλλά και να αλάξουν τον τρόπο που χειρίζεσαι την κάμερα (δεύτερο stick?), γιατί όπως είναι τώρα είναι ταλαιπωρία.

Δημοσ.

Δεύτερο stick???

Όχι ρε Miltoz. Το σύστημα είναι ιδανικό για FPS, απλώς χρειάζεται πολύ περισσότερο "φινίρισμα" και customization από εμάς.

Μοιάζει καταπληκτικά με το mouse/keyboard στα PC.

Βασικά το Metroid Prime πιστεύω θα αποδείξει το πόσο καλό είναι το χειριστήριο για FPS.

Αν δεν παίζει καλά στο Metroid, τότε δεν θα παίξει καλά σε κανένα FPS.

Δημοσ.

afou exeis gia grafika to pc sou paei na pei oti den tha mporouses na eixes mono to wii.etsi opws esy thes to pc kapoios thelei to xbox360 i to ps3.opote erxomaste se afto pou elega diladi to wii einai mia poli kali pareistiki consola alla ws deuteri panta pisw apo ena ps3 xbox i pc.diladi paei paketo kalitera me kapoio allo sistima.

opws eipa kai sto allo topic to wii ginetai idiaitera agapito stin prwti matia kai se entipwsiazei alla afou to pareis meta apo ligo kairo arxizoun ta paratgagouda.

averta sto lanch?den mou to eleges na erxomoun na parw apo ekei kai efaga oli tin athina.:mrgreen: pantws to wii paei poli kala se pwliseis kai stin ellada afto einai alitheia.

Δημοσ.
Δεύτερο stick???

Όχι ρε Miltoz. Το σύστημα είναι ιδανικό για FPS, απλώς χρειάζεται πολύ περισσότερο "φινίρισμα" και customization από εμάς.

Μοιάζει καταπληκτικά με το mouse/keyboard στα PC.

Βασικά το Metroid Prime πιστεύω θα αποδείξει το πόσο καλό είναι το χειριστήριο για FPS.

Αν δεν παίζει καλά στο Metroid, τότε δεν θα παίξει καλά σε κανένα FPS.

Ναι, όντως ήταν λίγο τραβηγμένη η σκέψη μου. Αν κι εμένα νομίζω θα μου άρεσε ένα διακριτικό στικάκι πάνω στο wiimote (όπου θα μπορούσες να έχεις για παράδειγμα camera στο Zelda)

Όντως μοιάζει με το mouse, αλλά φαντάζομαι θα συμφωνείς κι εσύ ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να το πλησιάσει σε τέτοιες εφαρμογές.

afou exeis gia grafika to pc sou paei na pei oti den tha mporouses na eixes mono to wii.etsi opws esy thes to pc kapoios thelei to xbox360 i to ps3.opote erxomaste se afto pou elega diladi to wii einai mia poli kali pareistiki consola alla ws deuteri panta pisw apo ena ps3 xbox i pc.diladi paei paketo kalitera me kapoio allo sistima.

..............................

Γεγονός.... εφόσον δεν είσαι περιστασιακός gamer και θες να παίζεις όσα πιο πολλά καλά παιχνίδια μπορείς.

Δημοσ.

Σε λίγο καιρό το Wii θα αποκτήσει μεγαλύτερη βιβλιοθήκη τίτλων.

Έτσι δε θα έχει πέραση μόνο σε περαστασιακούς gamers.

Ηδη απο τους τίτλους που έχουν ανακοινωθεί για φέτος θα επιθυμούσα να αγοράσω τουλάχιστον 7 (παραπάνω δεν γίνεται λόγω χρημάτων 7x52= 364 ευρώ).

7 δεν είναι και λίγοι τίτλοι για ένα έτος!

Δημοσ.

Ηδη απο τους τίτλους που έχουν ανακοινωθεί για φέτος θα επιθυμούσα να αγοράσω τουλάχιστον 7 (παραπάνω δεν γίνεται λόγω χρημάτων 7x52= 364 ευρώ).

Εγώ δε πιστεύω ότι έχει πέραση μόνο σε περιστασιακούς gamers και ούτε είπα αυτό. Απλά συμφώνησα και πρόσθεσα στο "paei paketo kalitera me kapoio allo sistima"

Δημοσ.

Boreis na tous anafereis? Kai an to oikonomiko einai ena problima giati den apla to moddareis?

Δημοσ.

Σαν ποιούς δηλαδή? Εγώ όλο Bob σφουγγαράκη, Rayman κλπ βλέπω να βγαίνουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...