Προς το περιεχόμενο

υψηλες θερμοκρασιες

touristas1985

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειαα.εχω ενα fujitsu 1556v το οποιο ο θερμοκρασιες παιζουν μεταξυ 45-60 της cpu και 40-50 του σκληρου.το ανεμιστηρακι δουλευει για λιγο και σταματαει συνηθως...ομως σημερα οι θερμοκρασιες ειναι απο 67-72!!! και το ανεμιστηρακι δουλευει ολη μερα ασταματητα...και οι θερμοκρασιες σκληρου και καρτας γραφικων ειναι πολυ ψηλα επισης.δεν εχω τιποτα ανοιχτο απο προγραμματα εκτος των κλασσικων.τι να παιζει εχει κανενας καμια ιδεα?

Δημοσ.

Μπορεί να τρέχει κανένα πρόγραμμα στο "παρασκήνιο" και να δουλεύει 100% η cpu.Ρίξε μια ματιά στον task manager για να δεις την % χρησιμοποίηση της cpu.Αν τρεχει κάτι τέτοιο ψάξε να δείς ποιο είναι το πρόγραμμα που την χρησιμοποιεί.Αν δεν είναι κάτι τέτοιο ανοιξε το και ρίξε ενα καθάρισμα στην ψύκτρα μπορεί να έχει πολύ σκόνη και να μην εχουμε καλή απαγωγή θερμότητας.

Δημοσ.

δεν νομιζω να θελει καθαρισμο...3 μηνων λαπτοπ ειναι.βασικα το φαινομενο παρατηρειται οταν εβαλα το mcafee total protection 2007.μηπως να το εβγαζα?αλλα τοσο πολυ?

Δημοσ.

skiabox δεν βοηθας....εδω λεμε οτι παρουσιαστηκε μια διαφορα απο την μια μερα στην αλλη...δεν μιλαμε για μονιμη κατασταση που απαιτει ανεμιστηρακι

Δημοσ.

Δοκιμασες για ιους και spyware με τα καταλληλα προγραμματα? Κατεβασε και το process explorer για να δεις τις διεργασιες που τρεχουν ανα πασα στιγμη στο συστημα σου...

Δημοσ.

μου κανει εντυπωση, ειναι πολυ ανεβασμενη η θερμοκρασια

πιθανοτατα κατι τρεχει απο πισω με το που εκινουν τα windows

γενικα εκτος απο την θερμοκρασια,βλεπεις να αργει αδικαιολογητα το λαπτοπ σε διαφορα προγραμματα η μεσα στα WINDOWS

Δημοσ.

εμενα το χει πολλες φορες ομως το ιδιο...ασε που η cpu χτυπαει παντα πανω απο 60%!!!!κατι παιζει στανταρ...τι το βγαλα και γω το Norton!με nod32 και comodo εγινε ο πανικος στο pC!!!heeelp

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...