Puppet-Master Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 που μπορω να βρω βιβλια σκακι στα ελληνικα. ξερετε καποιο site???
Str Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 μια βολτα παπασωτηριου???? ισως στη σελιδα τους?
deker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Ο Str έχει δίκιο. Είχα περάσει από το βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου στο mall πρόσφατα και έχει μεγάλη ποικιλία και από Ελληνικά και από ξενόγλωσσα βιβλία για σκάκι. Προτείνω αν ξέρεις Αγγλικά να τα προτιμήσεις γιατί είναι με διαφορά πιο πολλά και πιο ποιοτικά (αν και μερικά έχουν μεταφραστεί και στα Ελληνικά). Υ.Γ. Είδα και ένα βιβλίο για...φυτευτό. Δεν συγκράτησα τον τίτλο του αλλά θυμάμαι ότι είναι ένα βιβλίο με πάνω από 600 σελίδες και τιμή περίπου στα 65 ευρώ. Υ.Γ.2 Ακόμα ψάχνω για παρτενέρ και αντιπάλους για φυτευτό. Βandito δεν βλέπω να κινείσαι . Υ.Γ.3 Είμαι τουλάχιστον UC (Universe Champion) στο φυτευτό.
PATRINOS06 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Ο Str έχει δίκιο. Είχα περάσει από το βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου στο mall πρόσφατα και έχει μεγάλη ποικιλία και από Ελληνικά και από ξενόγλωσσα βιβλία για σκάκι. Προτείνω αν ξέρεις Αγγλικά να τα προτιμήσεις γιατί είναι με διαφορά πιο πολλά και πιο ποιοτικά (αν και μερικά έχουν μεταφραστεί και στα Ελληνικά). Υ.Γ. Είδα και ένα βιβλίο για...φυτευτό. Δεν συγκράτησα τον τίτλο του αλλά θυμάμαι ότι είναι ένα βιβλίο με πάνω από 600 σελίδες και τιμή περίπου στα 65 ευρώ. Υ.Γ.2 Ακόμα ψάχνω για παρτενέρ και αντιπάλους για φυτευτό. Βandito δεν βλέπω να κινείσαι . Υ.Γ.3 Είμαι τουλάχιστον UC (Universe Champion) στο φυτευτό. εχω ξαναδηλωσει συμμετοχη για φυτευτο!αλλα δεν εχω βρει καπου στο ιντερνετ χωρο που να παιζουν φυτευτο.(δεν εχω ψαξει και πολυ ειναι η αληθεια)
Puppet-Master Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 ελεγα μηπως υπαρχει κανα free book σε pdf ας πουμε.γιατι εχω χαλασει ηδη πολλα λεφτα
Str Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 u know, υπαρχουν hubs στο DC με θεμα τα ψηφιακα βιβλια γιατι δε δοκιαζεις? μπαι δε γουεϊ, παιζω σκακι, αλλα δεν ξερω απο "φυτευτο", τι ακριβως ειναι?
dark_banishing Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 μπαι δε γουεϊ, παιζω σκακι, αλλα δεν ξερω απο "φυτευτο", τι ακριβως ειναι? Είναι μια χαβαλετζίδικη παραλαγή του σκακιού. Χρειάζονται 4 άτομα, παίζονται δηλαδή ταυτόχρονα 2 παρτίδες, 2vs2 όπου ο συμπαίκτης σου έχει αντίθετο χρώμα από εσένα και ότι κομμάτι τρώγεται του το δίνεις και μπορεί να το "φυτέψει" σε όποιο κενό τετράγωνο θέλει ! Φοβερό !
antreaslam Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 το φυτευτό το ξανα-άκουσα 1η φορά από τον μπαντίτο και τους άλλους εδώ μέσα,δεν ήξερα καν τι είναι,αλλά ακούγεται ενδιαφέρον!
PATRINOS06 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 βεβαια αν εχεις ασχοληθει με πρωταθλητισμο ειναι το πρωτο πραγμα που σε κυνηγανε οι προπονητες να μην παιζεις!δεν εχει καμμια σχεση με το σκακι,εξον απ'την σκακιερα,τα κομματια και τους κανονες κινησης.ολα τα αλλα ειναι αστα να πανε.αν πας παντως σε καποια συζητηση "σοβαρων" σκακιστων και μιλησεις για φυτευτο η ξυλο θα φας η θα γινεις ξεφτιλα των σκυλιων!!
deker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 εχω ξαναδηλωσει συμμετοχη για φυτευτο!αλλα δεν εχω βρει καπου στο ιντερνετ χωρο που να παιζουν φυτευτο.(δεν εχω ψαξει και πολυ ειναι η αληθεια) Μπορείς να φτιάξεις ένα λογαριασμό εδώ δωρεάν.Είναι το καλύτερο μέρος για φυτευτό στο internet.Υπάρχει και η επιλογή του icc (δωρεάν για 7 μέρες, μετά πληρωμή) αλλά δεν είναι και το καλύτερο μέρος για φυτευτό, είναι κυρίως για σκάκι.
theobabis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 που μπορω να βρω βιβλια σκακι στα ελληνικα.ξερετε καποιο site??? Δε ξερω που θα τα βρεις, αλλα επετρεψε μου να σου προτεινω το top7 μου, με κριτηριο τον συνδυασμο των παρακατω. Να ειναι ευχαριστο (εως και διακεδαστικο), κατανοητο και διδακτικο. Ενα μονο απο αυτα ειναι Ελληνικο. M. I. Shereshevsky - endgame strategy A. Avni - creative chess B. S. Vainstein - David Bronstein, chess improviser D. Bronstein - zurich 1953 Α. Κarpov/Y. Gik - chess kaleidoscope Ηλιας Κουρκουνάκης - απο την ιστορια του σκακιου. (Το βιβλιο αυτο ειναι απλα εκπληκτικο. Δειχνει το πως εξελιχθηκε το παιχνιδι μεχρι τον πρωτο παγκοσμιο πολεμο) R. Fischer - my 60 memorable games (αυτο σιγουρα υπαρχει και στα ελληνικα)
jemadux Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 βεβαια αν εχεις ασχοληθει με πρωταθλητισμο ειναι το πρωτο πραγμα που σε κυνηγανε οι προπονητες να μην παιζεις!δεν εχει καμμια σχεση με το σκακι,εξον απ'την σκακιερα,τα κομματια και τους κανονες κινησης.ολα τα αλλα ειναι αστα να πανε.αν πας παντως σε καποια συζητηση "σοβαρων" σκακιστων και μιλησεις για φυτευτο η ξυλο θα φας η θα γινεις ξεφτιλα των σκυλιων!! μην το λες..ο GM Παπαιωαννου λεει οτι το φυτευτο ειναι καλο
archer100 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Σε μία ώρα (17:00) ξεκινά ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά σκακιού στην ιστορία της ανθρωπότητας, που θα διεξαχθεί διαδικτυακά. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά εδώ: https:// https://chess24.com/en/watch/live-tournaments/magnus-carlsen-invitational-2020/1/1/1 Λεπτομέρειες εδώ: https:// https://www.theguardian.com/sport/2020/apr/02/magnus-carlsen-to-stage-richest-online-chess-tournament-in-history Και ένα άρθρο στα ελληνικά: http://www.avgi.gr/article/10806/10967463/ta-dodeka-syn-ena-ischyrotera-tournoua-olon-ton-epochon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα