Προς το περιεχόμενο

SOS Mισοκαμενο pixel.. Εχει δει αλλος?

angel_fot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά χθες παρέλαβα την ΕΙΖΟ S2411W .

Σήμερα πριν από 2 ώρες καθώς έκανα μια εγκατάσταση VISTA Στον μούρο φόντο με την γκρι μπάρα , επάνω στην γκρι μπάρα εμφανίστηκε ένα πράσινο subpixel!!!

Να μην χρονοτριβώ , στο μαύρο δεν φαίνεται , σε όλους τους ενδιαμέσους τόνους ( ανοιχτά χρώματα ) φαίνεται , όσο πιο ανοιχτό σε φωτεινότητα το χρώμα τόσο πιο πολύ , στα σκούρα χρώματα δεν φαίνεται. Στο τεστ τις ΕΙΖΟ για καμένα pixel φαίνεται μονό στο άσπρο , με παρά πολύ δυσκολία και στο παρισινό ουσιαστικά δεν το καταλαβαίνεις , είναι λίγο πιο ανοιχτό .

Μπορεί κάποιος να μου πει εάν είναι καμένο?

Δημοσ.

δεν ειναι απολυτο οτι ειναι καμενο! αν δε φαινεται ασημι σε μαυρο φοντο τοτε εισαι ο.κ, κατεβασε το dead pixel tester εχει και το γνωστο τεστακι που τρεχει τα rgb χρωματα γρηγορα! καποια μερα θα ξεκκολησει απο μονο του.

Δημοσ.

δεν φαίνεται ασημί σε μαύρο φόντο. Έκανα το τεστ και κατάλαβα ότι μονό σε οποία χρώματα περιέχουν πράσινο , αυτό φαίνεται πιο φωτεινό από τα υπόλοιπα.

Λες να είναι κοιλημένο? ( μακάρι )

Δημοσ.

κολλημενο πρεπει να ειναι, στο link που σου εδωσα εχει και μερικες επεξηγησεις πιο κατω ριξε μια ματια. αλλα παλι και καμμενο να ειναι τοσο πολυ ενοχλει?

Δημοσ.

από ότι λέει το link , μάλλον κλιμένο είναι γιατί αλλάζει και την φωτεινότητα του ανάλογα με την φωτεινότητα του χρώματος που περιέχει πράσινο.

Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή .

Δεν είναι ότι κάνει μπαμ , αλλά το μάτι μου πάει εκεί , και ρε γαμοτο εχθές την πείρα και έσκασα 1200 ευρώ . Κρίμα δεν είναι να έχει πρόβλημα ?

(είναι και ΕΙΖΟ )

Δημοσ.

μολις ειδα και το review σου στο thelab.gr !:-D

προσωπικα αν ειχα 24αρα οθονη το τελευταιο που θα κοιτουσα θα ηταν το κολλημενο pixel! :-D υπομονη θα φυγει...

Δημοσ.

Είναι φανταστική , πάντως θα πάρω και ένα τηλέφωνο στο μαγαζί να αναφέρω το πρόβλημα , να δούμε και τι θα μου πουν .

Βλέπεις δεν έχω και κανένα παιχνίδι που να παλεύω αυτές τις μέρες και βόλισα με την κουκίδα ( η γυναικά έχει σαλτάρει , δεν φτάνει που χάλασα τόσα λεφτά , με βλέπει να τρελαίνομε με κάτι το οποίο δεν φαίνεται καλά )

Θα μου περάσει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...