ntisco Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Εχω μια απορια..Εχω ενα φορουμ..και καποια στιγμη εβαλα και μερικα θεματα με copy paste απο μερικες σελιδες οπως το in.gr...Αλλα χωρις εικονα!!Θα εχω προβλημα με την phpbb??Μπορει να το καταλαβει??Αμα ειναι να τα βγαλω!!!Φυσικα μιλαω για 1 με 2 θεματα ετσι!!! Και ακομα εχω βρει καποια site που δεν γραφει πουθενα ουτε ορους χρησης αλλα ουτε και copyright..απο εκει φανταζομαι μπορω να βαζω που και που διαφορα θεματα!!??? Ευχαριστω πολυ.....
geokir Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δηλαδη τι να καταλαβει; Οτι ειναι κλεμενο το αρθρο; Αν καταλαβα εγω καλα αυτο εννοεις.. δεν ειναι κακο να γραφεις και πηγη απο κατω..ισα ισα δειχνεις οτι μαζευεις υλη απο εγκυρα σαιτ
ntisco Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 αυτο επιτρεπετε??Δεν θα μου το κλεισει το σαιτ η phpp εαν δει οτι βαζω copyright matirial??Αυτο ρωταω..Εστω και ετσι εαν το κανω!! Με λιγα λογια..Επιτρεπετε αυτο??
ALR Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δεν επιτρέπεται, αλλά μη φοβάσαι , η phpbb δεν πρόκειται να το καταλάβει!
ntisco Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δεν επιτρέπεται, αλλά μη φοβάσαι , η phpbb δεν πρόκειται να το καταλάβει! Α οκ..Εχω βρε και σελιδες που δεν εχουν καθολου copyright..απο αυτες δεν πειραζει φανταζομαι ετσι!!
ALR Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Για να καταλάβεις, ο μόνος που πρέπει να φοβάσαι, είναι ο ιδιοκτήτης των sites εκ των οποίων βάζεις το υλικό, αλλά και αυτός δεν θα ασχοληθεί, εκτός κι αν αρχίσει το δικό σου website να μεγαλώνει επικύνδυνα και δεν έχεις πάρει την άδεια του. Η phpbb σου δίνει τον κώδικα, δεν ασχολείται μαζί σου. Εξάλλου, τώρα με τα rss , το περιεχόμενο από κάθε website πάει παντού. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι κάτω από κάθε άρθρο σου να προσθέτεις την πηγή σου.
ntisco Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Σε ευχαριστω πολυ..Αυτο κανω ουτος η αλλος!!!Να σε καλα!!!
ntisco Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Φανταζομαι ξερεις οτι μιλαω για φορουμ ετσι!!! Εαν και κανενας αλλος ξερει κατι....Ας το πει!! Ευχαριστω!!
Adavis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Όπως σου το είπε ο ALR είναι. Θα μας πεις ποιά είναι η σελίδα σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.