virgo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 καλησπέρα,είχα μια προσφορά της εν λόγω εταιρίας,που μετά τον διπλασιασμό απο 512 είχε πάει στα 1024.όλα καλά,μέχρι πρίν λίγες μέρες οπου ξαφνικά με βάζει μέσα με 768.παίρνω τηλ τον παροχέα και ο κάθε ένας μου έλεγε άλλα..ο 1 είπε, βολευτήτε με αυτό που έχετε,ο άλλος δεν ξέρω και ο 3 είναι πρόβλημα..έχω στείλει 5 μειλ σε 1 μήνα μέσα ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ..παρακάτω φαίνονται απο τεστ οι ταχύτητες της σύνδεσης,που εστάλησαν,στον ίδιο τον υπεύθυνο που επικοινώνησε ο ίδιος μαζί μου,και μου ζήτησε να το τα προωθήσω με e-mail..έχει και κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα με την εν λόγω εταιρία; Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 49.41Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 60.58kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 38.80Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 60.88kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 48.28Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 100.96kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 45.58Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 84.08kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 49.41Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 60.58kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 78.28Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 164.21kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem
danaos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Οι μετρήσεις σου είναι φυσιολογικότατες με τη δεδομένη κατάσταση γραμμών και ΟΤΕ... Αν έβλεπες κατέβασμα με 30 kbp/s τότε να σ' έβλεπα τι θα 'λεγες...
virgo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 μα καλά,η πλοήγησ όμως...να κάνει να ανήξει μια σελίφα με γράμματα και γωδε ξέρω πόσο..παλιάη το κατέβασμα δεν ήταν τόσο χάλια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.