Vagos_46 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 χαιρετω σας! ειχα αντιμετωπισει και πριν κατι βδομαδες το προβλημα αυτο αλλα το ειχα λυσει (νομιζα). εχω το zyxel 660r καρτα δικτυου μια της level one και συνδεση tellas 768. σε ακυρες στιγμες (οποτε θελει) μου πεταει αυτο... και φυσικα στις ρυθμισεις του ρουτερ το εχω σε PPPοA (οπως το ειχα παντα δηλαδη). εβγαλα και ξαναεβαλα την καρτα δικτυου δοκιμασα με κλειστο το firewall...τιποτα! για να μη τα πολυλογω μετα απο απειρα restart απο το κουμπακι πισω και μεσω του web configurator του ρουτερ παιρνει τα πανω του καποια στιγμη! το εχει αντιμετωπισει καποιος? καποια ιδεα? μπορει οντως να ειναι προβλημα του δικτυου ή το αγαπημενο zyxel παρεδωσε πνευμα? ευχαριστω...
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 tha xekinaga me firmware update.b.tha eblepa noumera grammis.margin attenuation min einai ektos orion.kai c.elpizo na min tou bazeis tipota apo pano kai den anapneei to kaimeno.
Vagos_46 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 poulinos σε ευχαριστω για την απαντηση καταρχην. εκανα χθες firmware update (μια χαρα μεχρι τωρα)με ενα που ειχε η zyxel στο site με νεοτερη ημερομηνια απο αυτο του ρουτερ αλλα παρολα αυτα οταν κοιταω την εκδοση firmware στο ρουτερ μου λεει την παλια ημερομηνια! επισης το ρουτερ μια χαρα αναπνεει! για ριξε μια ματια... upstream noise margin noise margin upstream: 31 db output power downstream: 12 db attenuation upstream: 20 db downstream noise margin noise margin downstream: 24 db output power upstream: 11 db attenuation downstream: 38 db
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 tta noumera sou ine kanonika .oute xalia oute teleia den dikaiologoun disconects opos to balepo.tora gia to firmware ti na sou po .paraxeno.dokimase me kapoio ligo pio new apo auto pou exeis.
Vagos_46 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 αυτο το μηνυμα που μου πεταει ειναι θεμα του δικτυου λες ή οντως χαλαει το ρουτερ?
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 auto opos to grafei ine san na exei pesei i sindesi .kane kati .kane telnet 192.168.1.1 kai meta epilogi 24 kai meta 1 kai tha blepeis mia selida pou sou grafei an ine up i sindesi kai na exeis ip kai an exei klidosei i grammi.otan pesei i sindesi des ti exei ginei ekei.
Vagos_46 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 ο.κ θα το δοκιμασω, τωρα αφου δουλευει ακομη δεν το πειραζω! να σαι καλα σε ευχαριστω για το χρονο σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.