PATRINOS06 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Βλεπω τα linux fan boys ορμησαν... Επειδη η σιγουρια σας τσακιζει κοκκαλα, εσεις τι εγγυση θα δινατε στον φιλο παραπανω πως το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ laptop που θα παρει, θα λειτουργει στην εντελια και με linux? Μηπως να βαζατε τον εαυτο σας στην θεση του και στην τσεπη του πρωτα? ps: και γω βαζω τα XP σε μηχανηματα του 98 και 02.... και ειμαι επισης σιγουρος πως θα τα αναγνωρισει ολα... ps2: Τιποτα δεν εχω εναντιον του linux... ειμαι και χρηστης του κιολας, αλλα δεν θα μασησω τα λογια μου... ουτε θα κανω γαργαρες καποια πραγματα. α)ειναι θεμα ημερων να υποστηριξει μια διανομη εναν λαπτοπ πλεον. β)αν κοιταξεις καλυτερα θα δεις οτι μιλαω για ατομα τα οποια μιλανε ανευθυνα και χωρις να εχουν ουτε την γνωση,αλλα ουτε και την διαθεση να ψαξουν για να μαθουν!! (αν υπαρχουν λαπτοπ χωρις OS η με linux preinstalled)
kirimis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 α)ειναι θεμα ημερων να υποστηριξει μια διανομη εναν λαπτοπ πλεον.β)αν κοιταξεις καλυτερα θα δεις οτι μιλαω για ατομα τα οποια μιλανε ανευθυνα και χωρις να εχουν ουτε την γνωση,αλλα ουτε και την διαθεση να ψαξουν για να μαθουν!! (αν υπαρχουν λαπτοπ χωρις OS η με linux preinstalled) β) οντως υπάρχουν, παντως προσωπικα τουλαχιστον δεν τα εχει παρει το ματι μου πουθενα σε οτι αφορα την ελληνικη αγορα. Παντως να το θεσω και καπως διαφορετικα... και παλι υπαρχουν οι επιλογες ειναι καπως περιορισμενες, ειδικα για καποιον που εχει συγκεκριμενες απαιτησεις στα specs. anyway....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.