xamogelo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας!!!! Σκευτομε να πάρω laptop αλλα σε όσα μαγαζιά πήγα όλα μαζί με το laptop σου δίνουν και το λειτουργικό. Εγω μάλλον θα έχω μόνο linux οπότε δεν τα χρειάζομε τα windows. Μηπωσ ξερει κανένας απο ποιό μαγαζί μπορώ να αγοράσω laptop που δεν θα έχουν τα windows?
chiderboy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Είτε με Windows είτε χωρίς οι τιμές πρέπει να είναι ίδιες. Απο όσο ρώτησα τουλάχιστον. Οπότε δε γλυτώνεις τίποτα...
dalton85 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Ela ta laptop pane me logismiko windows paketo dustixos
acomaedo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Η μόνη περίπτωση να αγοράσεις PC χωρίς WIN είναι τα Build To Order, αλλά και σε αυτά λίγα είναι χωρίς λειτουργικό. Στη Θεσσαλονίκη έχει στο http://www.matsoukasbros.com νομίζω.
basilis5 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 το θεμα ειναι μετα να βρεις και οδηγους παντως εδω στην αγγλια ενας εκανε μηνυση στην dell επειδη αγορασε λαπτοπ το οποιο ειχε κανει custom αυτος και του βαλαν πανω windows και τον χρεωσαν,στο δικαστηριο δικαιοθηκε και του γυρισαν καμια 140 ευρω να ξερεις πως η dell κανει και στην ελλαδα custom (νομιζω ειναι η μοναδικη επωνυμη που κανει) και μετα καλα πλαισιο κλπ παντως ενας φιλος μου πηρε ενα ΙΒΜ και του βαλε πανω Fedora ΜΙΑ ΧΑΡΑ ζοριστηκε καπου αλλα τα καταφερε,και τωρα τα χει και τα 2 με dual boot
apaixtos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Nomizw pws gia na glitwseis windows prpei na pareis laptop opws turbo-x kai innovator...oxi eponima
Acrobat Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Σωστά, αυτό το σκέφτηκες; Τα laptop πάνε πακέτο με το λειτουργικό γιατί είναι και ψιλο embedded. το θεμα ειναι μετα να βρεις και οδηγουςπαντως εδω στην αγγλια ενας εκανε μηνυση στην dell επειδη αγορασε λαπτοπ το οποιο ειχε κανει custom αυτος και του βαλαν πανω windows και τον χρεωσαν,στο δικαστηριο δικαιοθηκε και του γυρισαν καμια 140 ευρω να ξερεις πως η dell κανει και στην ελλαδα custom (νομιζω ειναι η μοναδικη επωνυμη που κανει) και μετα καλα πλαισιο κλπ παντως ενας φιλος μου πηρε ενα ΙΒΜ και του βαλε πανω Fedora ΜΙΑ ΧΑΡΑ ζοριστηκε καπου αλλα τα καταφερε,και τωρα τα χει και τα 2 με dual boot
xamogelo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 ευχαριστώ!!! ΥΓ.Βασικα το θέμα με τους drivers όντωσ δεν το είχα σκευτεί!!!!
21century Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Βαλτε ολοι Λινουξακι να δουμε ασπρη μερα...
kirimis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 UK, καποιος ακολουθησε διαδικασια και τους εστειλε τα windows πισω. Κερδισε κατι λιρια... αλλα ουσιαστικα ΔΕΝ αξιζει τον κοπο μιας και το κοστος ειναι πολυ μικρο. Οσον αφορα το linux... ασε θα φαμε γλαροσουπα. Το τι θα σου αναγνωρισει απο το λαπτοπ ειναι ενα μεγαλο ερωτημα. Οποτε ασυζητητι παιρνεις και τα win και τελειωνει εκει το ζητημα.
insomniaK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά, το θέμα για την αναγνώριση του Η/W από το Linux είναι στα όρια του μύθου. Σε amilo D hd2 ή κάπως έτσι το μοντέλο από το 2002, οποιαδήποτε διανομή έχω δοκιμάσει αυτόματα, έχει αναγνωρίσει τα πάντα πλην του modem, που σε κάποιες εκδόσεις που ασχολήθηκα, λειτούργησε κι αυτό. Δοκιμασμένα με Mandrake, DSL, Slack κ.α.
doomx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Drivers katevazeis kai apo to site tis etaireias. Sunithos kathe monterna dianomi linux anagnorizei moni tis oles tis suskeues. An 1-2 den tis vriskei, me google tha kaneis douleia. Alitheia, to na paraggeileis Windows pos tha voithisei os anafora drivers se linux?? An thes drivers gia Windows (se periptosi pou paratiseis to linux), tote sto site tis etaireias tha vreis ta panta. Gia erotiseis linux protino na kaneis post sto Linux, giati allios kathe non-linux usr tha sou leei o,ti thelei. Evala debian se IBM tou 1998 kai vrike ta panta...
basilis5 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 πλεον οι δημοφιλοις εκδοσεις οπως fedora ειναι υυπερπληρεις
PATRINOS06 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 καλο ειναι οι αδαεις σχετικα με linux και οι επιδοξοι "τα θαβω ολα,γιατι το δικο μου ειναι το καλυτερο" να μας αφησουν ΦΥΣΙΚΑ και υπαρχουν και εταιρειες και ΛΑΠΤΟΠ τα οποια ερχονται ειτε με linux preinstalled ειτε χωρις καθολου OS. δες εδω κι εδω και οχι τα laptop δεν πανε πακετο με το λειτουργικο,οπως και οι desktop δεν πανε πακετο με τα windows.αλλο αν εμας στην ελλαδα επιλεγουμε να μας πιασουν τον ΚΩΣΤΑ επειδη δεν ανοιγουμε τα στραβα μας. να δω τι θα κανετε ολοι εσεις με τις τιμες των vista...(το εχω μεγαλη περιεργεια!)
kirimis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Βλεπω τα linux fan boys ορμησαν... Επειδη η σιγουρια σας τσακιζει κοκκαλα, εσεις τι εγγυση θα δινατε στον φιλο παραπανω πως το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ laptop που θα παρει, θα λειτουργει στην εντελια και με linux? Μηπως να βαζατε τον εαυτο σας στην θεση του και στην τσεπη του πρωτα? ps: και γω βαζω τα XP σε μηχανηματα του 98 και 02.... και ειμαι επισης σιγουρος πως θα τα αναγνωρισει ολα... ps2: Τιποτα δεν εχω εναντιον του linux... ειμαι και χρηστης του κιολας, αλλα δεν θα μασησω τα λογια μου... ουτε θα κανω γαργαρες καποια πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.