Fotis_Greece Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Εδω και 5-6 χρονια εχω ενα πολυ καλο ασυρματο Panasonic με τηλεφωνητη.Πανακριβο ηταν τοτε. Προσφατα αρχισε το προβλημα να ακουω την φωνη μου οταν μιλαω απο το ακουστικο και μου εχει σπασει τα νευρα. Δεν μπορεις να μιλησεις ευκολα ετσι. Δοκιμασα σε αλλη μπριζα, εκλεισα καθε αλλο ασυρματο στο σπιτι (router) αλλα τιποτα. Ειναι κατι που διορθωνεται ρε παιδια η παει για πεταμα. Και που παμε για σερβις ασυρματων Panasonic. Εχει κανα κοντα στο κεντρο? Ευχαριστω
Vagos_46 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 φιλτρακι στην πριζα εχεις φανταζομαι,δοκιμασες αλλο μηπως ειναι χαλασμενο?
Fotis_Greece Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Ναι φιλτρο εχει. Ολες οι μπριζες εχουνε.
Lemuria Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Ναι φιλτρο εχει. Ολες οι μπριζες εχουνε. χαχαχα...φιλε εχω και γω το ιδιο προβλημα με panasonic ασυρματο και ειναι σιγουρα βλαβη αφου ριχνωντας μια σφαλιαρα δυνταη στο ακουστικο διορθωνεται...μονο που εσυ το χεις 5-6 χρονια ενω εγω μονο 1....βραχυκυκλωματακι υποψιαζομαι εγω....μου χε πεσει καποτε νερο....στο ακουστικο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.