Προς το περιεχόμενο

Επειγουσα Βοηθεια

gregyaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δυστηχως ειμαι στην ασχημη θεση να σας ανακοινωσω οτι

<<εσκασε>> ο σκληρος που ειχα ολα τα σοβαρα αρχεια μου .

βοηθηστε με να ανακτησω τα αρχεια αυτα για το καλο μου.

χρειαζομαι οπωσδηποτε την βοηθεια σας ειδαλως θα πρεπει να παω σε εταιρεια ανακτησης δεδομενων και ενας θεος ξερει τι θα ζητησουν αυτοι.

δεν βρηκα πουθενα τετοιον δισκο προς αγορα ωστε να σκαντζαρω τον δισκο.

ελπιζω να υπαρχει καποιος να μπορεσει να με βοηθησει .

σιγουρα ξερετε πολλα περισοτερα απο εμενα .

Γρηγορης

• Moderators
Δημοσ.

Τι δισκο εχεις?

Αμα εχει σκασει η πλακετα, βρες μια ιδια και αντικατεστησε την. Αμα εχει χαλασει το μηχανικο μερος, ΔΕΝ μπορεις να κανεις τπτ, παρα μονο να το πας σε καποια εταιρεια ανακτησης, που σου χρεωνει παααρα πολύ μεγάλο ποσον. (και χιλιάρικο ευρω...). Και παλι δεν ειναι 100% οτι θα παρεις τα αρχεια σου πισω, αμα εχει καταστραφει ο δισκος...

Δημοσ.

Δεν νομίζω να μπορεί να την αντικατεστήσει ο ίδιος...γτ έτσι θα απελευθωρωθεί το "αεριο" και μετά θα είναι για πέταμα.Οσο για το μοτέρ έτσι είναι αμα χαλάσει...Πάντως αν θες μπορείς να το πας σε κάποια εταιρία ανακτηση δεδομένων με δωρεάν διάγνωση να δεις σε τι κατασταση βρίσκεται ο δίσκος τουλάχιστον.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι οντως, οταν μιλαμε για επιδιορθωση δισκου εννοουμε μονο την πλακ΄ετα από κατω! ΠΟΤΕ δεν ανοιγουμε τον δισκο τον ιδιο, γιατι εστω και ΕΝΑΣ κοκκος σκονης να κατσει (που θα κατσει...), στην πρωτη περιστροφη και να μην ειναι για πεταμα, θα γινει...

Δημοσ.
Δεν νομίζω να μπορεί να την αντικατεστήσει ο ίδιος...γτ έτσι θα απελευθωρωθεί το "αεριο" και μετά θα είναι για πέταμα.Οσο για το μοτέρ έτσι είναι αμα χαλάσει...Πάντως αν θες μπορείς να το πας σε κάποια εταιρία ανακτηση δεδομένων με δωρεάν διάγνωση να δεις σε τι κατασταση βρίσκεται ο δίσκος τουλάχιστον

Den iparxei aerio i otidipote mesa ston disko. Einai apla aeras oute kan simbiesmenos. An anoikseis ton disko kai deis ta platers boreis na ton ksanakliseis kai na douleuei kanonika. To mono provlima se auto einai NA MIN katsei skoni ston plater. Kai skoni pou den vgenei eukola, an einai enas kokos tha figei me to pou arxizei na girizei to plater logo figoketrismou. An minei panw borei na exeis apo bad sectors ews xalasmeni kefali.

Δημοσ.

WD800AB της western digital 80GB

WD Caviar

ide hard disk

MDL: WD800AB-80CBA1

DATE: 21JUN 2002

DCM: DSEHNA2AA

οτι ακριβως γραφει επανω του.

απο τα λεγομενα σας καλυτερα να παω σε εταιρεια.

τουλαχιστον αυτο το συμπερασμα βγαζω.

το θεμα ειναι αν οντως αξιζει τον κοπο να παω σε μια τετοια εταιρεια ή να ξεχασω τα αρχεια αυτα.

το θεμα ειναι οτι μεσα εκει υπαρχουν ολα τα αρχεια του http://www.yarisclub.gr και ολες οι δικες μου φωτο απο το 2000 και μετα.

Δημοσ.

σου ευχομαι να ανακτησεις οσα πιο πολλα μπορεις...

αντιγραφα δεν εχεις κρατησει? γιατι απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι προκειται για σημαντικα αρχεια...

Δημοσ.
WD800AB της western digital 80GB

WD Caviar

ide hard disk

MDL: WD800AB-80CBA1

DATE: 21JUN 2002

DCM: DSEHNA2AA

οτι ακριβως γραφει επανω του.

απο τα λεγομενα σας καλυτερα να παω σε εταιρεια.

τουλαχιστον αυτο το συμπερασμα βγαζω.

το θεμα ειναι αν οντως αξιζει τον κοπο να παω σε μια τετοια εταιρεια ή να ξεχασω τα αρχεια αυτα.

το θεμα ειναι οτι μεσα εκει υπαρχουν ολα τα αρχεια του http://www.yarisclub.gr και ολες οι δικες μου φωτο απο το 2000 και μετα.

Gregory, για μενα, πηγαινε τον σκληρο για ελεγχο σε μια τετοια εταιρεια.Απο εκει θα σου πουν πιο ειναι το προβλημα και κατα ποσο εχει χαλασει η πλακετα ή ολος ο σκληρος.Αν εχει χαλασει η πλακετα, βρισκουμε εναν μεταχειρισμενο και θα κανεις την αλλαγη.Αν εχει χαλασει ο σκληρος, δεν εχει νοημα καν να ασχοληθεις.

Katana, HYC.

Προς τους υπολοιπους.Για αλλαγη πλακετας, πρεπει να ειναι ακριβως ο ιδιος σκληρος?Δλδ το ιδιο μοντελο?Γιατι εχω βρει και αυτο εδω απλα δεν ειναι ακριβως το ιδιο.

Δημοσ.
δυστηχως ειμαι στην ασχημη θεση να σας ανακοινωσω οτι

<<εσκασε>> ο σκληρος που ειχα ολα τα σοβαρα αρχεια μου .

βοηθηστε με να ανακτησω τα αρχεια αυτα για το καλο μου.

Γρηγορης

με το <<εσκασε>> ο σκληρος ενοεις εκανε μπαμ απο καποιο ρευμα η απλος δεν βλεπεις τα αρχεια μετα απο διακοπη-επανεκκινηση η κατι αλλο? αν ειναι το δευτερο υπαρχουν προγραμματα recovery που ξαναβρισκουν τα χαμενα αρχεια.

Δημοσ.

τον εβαλα σε θεση απο dvd και στο bios τον βλεπει σαν 8,45gb αντι για 80 gb που ειναι.

μπορω να συμπερανω οτι τα εχει παιξει η πλακετα?????

αφου τον βλεπει μαλλον ετσι θα πρεπει να ειναι .

τι λετε εσεις?

Δημοσ.

αφου τον βλεπει το bios δεν πρεπει να εχει μεγαλη ζημια. με μερικα προγραμματακια μαλον μπορεις να βρεις τα αρχεια. δες τα pm σου.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δυστηχως δεν εγινε τιποτα.

μαλλον θα καταληξω σε καμια εταιρεια μηπως και μπορεσουν και σωθουν τουλαχιστον οι φωτο .

να ειστε καλα παιδες και σας ευχομαι να μην ερθετε στην θεση μου.

και παλι ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Γρηγορης

Δημοσ.

δεν ξερω απλα λεω!Μηπως αφου το BIOS δαιβαζει εστω 1 κομματι του σκληρου

να δοκιμασεις να τρεξεις to getdataback μπας και κανει τιποτα αυτο?

Ειναι πολυ καλο προγραμματακι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...