Προς το περιεχόμενο

βοήθεια με windows vista

virgo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ίδιο το λειτουργικό αναφέρει:1-gigahertz (GHz) 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor

1 gigabyte (GB) of random access memory (RAM)

128-megabyte (MB) graphics card

Δημοσ.
κάρτα γραφικών έχω 256

καρπουζια ή πεπόνια;

ποιά κάρτα γραφικών ρωτάω. ποιο μοντέλο συγκεκριμένα, ή ποιό gpu chip τουλάχιστον...

ασε τι λέει το λειτουργικό...

και τα xp γινονται εγκατάσταση σε 128mb, και τρέχουν σε 256. αλλα οχι ανθρώπινα :)

με τις minimum απαιτήσεις, εννοουν οτι θα ολοκληρωθεί η εγκατασταση, και θα μπορεις να τρέχεις πασιέντζα, calculator και screen saver.

για να δουλευουν τα aero, και 10-15 εγκατεστημένα προγράμματα, ειναι άλλες οι απαιτησεις

Δημοσ.

εγω τα εχω βαλει σε athlon 3700 san diego, 1024 ram kai ati radeon 1600 pro και ειναι ταχυτατα...δεν εχω δοκιμασει games αλλα μου φαινονται πιο γρηγορα απο xp....αν τα ενεργοποιουσα και σωστα....?!

Δημοσ.
καρπουζια ή πεπόνια;

ποιά κάρτα γραφικών ρωτάω. ποιο μοντέλο συγκεκριμένα, ή ποιό gpu chip τουλάχιστον...

ασε τι λέει το λειτουργικό...

και τα xp γινονται εγκατάσταση σε 128mb, και τρέχουν σε 256. αλλα οχι ανθρώπινα :)

με τις minimum απαιτήσεις, εννοουν οτι θα ολοκληρωθεί η εγκατασταση, και θα μπορεις να τρέχεις πασιέντζα, calculator και screen saver.

για να δουλευουν τα aero, και 10-15 εγκατεστημένα προγράμματα, ειναι άλλες οι απαιτησεις

Nvidia Geforce 6200 Go 256 Mb

• 2 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...