virgo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 καλησπέρα,έχω περάσει πρόσφατα,τα vista στον υπολογιστή μου,τα ultimate αλλά,το αέρο theme δεν λειτουργεί..δεν το βλέπω κάν στην λίστα τον themes κλπ κλπ..είδα,το κέντρο βοήθειαςτης μάικροσοφτ,και απ`ότι είδα,τις απαιτήσεις συστήματος,της καλύπτει ο υπολογιστής μου..βέβαια έχω direct X 8.1 κατέβασα απο την microsoft το 9, ξεκίνησε εγκατάσταση,τελείωσε αλλα δεν το αναβάθμισε σε 9.. τι μπορώ να κάνω για αυτό..
michsof Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Καταρχην τα vista εχουν directx 10 οποτε δεν ειναι δυνατον να μπει μια παλαιοτερη εκδοση . Πανε start> all programs > accessories > run και γραψε dxdiag και θα δεις την εκδοση τους. Τωρα για το aero πανε Help and support γραψε Aero και θα βγαλει μια βοηθεια πως μπορεις να το ενεργοποιησεις.
virgo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 το είδα αυτό και εκεί που λεει η βοήθεια :να πάω Appearance Settings και να αλλάξω the color scheme to Windows Aero εμένα δε μου βγάζει ΚΑΝ το αέρο
metalliord Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Πηγα προσφατα στο πλαισιο και ειδα τα βιστα . Καλα δε λεω αλλα για να τρεξει το αερο ενας απο το προσωπικο μου ειπε οτι θελει 2 γιγα σχεδον. Κατα ποσο ισχυει δε ξερω ρε παιδια απλως λεω οτι μου παν
tsakonas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Πηγα προσφατα στο πλαισιο και ειδα τα βιστα . Καλα δε λεω αλλα για να τρεξει το αερο ενας απο το προσωπικο μου ειπε οτι θελει 2 γιγα σχεδον. Κατα ποσο ισχυει δε ξερω ρε παιδια απλως λεω οτι μου παν pseftiiiiiisssss... trexei mia xara se 1gb......
Σκύμνος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 pseftiiiiiisssss... trexei mia xara se 1gb...... χαχαχα... Ο μπάρμπας μου ο ψεύτης...
waves Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δηλαδή με 1gb ram και κάρτα γραφικών ati radeon x1600 τρέχει άνετα με aero και multitasking χρήση...Αν είναι να τα βάλουμε, γιατί μέχρι τώρα ακούω τρελές απαιτήσεις!!!
sa3rdna Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 πάντως παιδιά εγώ τα είχα βάλει σε έναν Athlon 3500+ με 1Gb μνήμη και X1600Pro και πήγαινε σφαίρα. πολύ πιο γρήγορα από τα XP. α και το Aero ενεργοποιημένο.
waves Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 επειδή ακούγονται διάφορα με τις απαιτήσεις των vista. 1gb ram και κάρτα γραφικών ati radeon x1600 (core duo επεξεργαστής) τα τρέχει τα vista άνετα; Μιλάμε για χρήση όμως...όχι για να ακούμε μουσική. Και πάντα με aero ενεργοποιημένο!!Κάποιος που να τα έχει βάλει;;;
johnyboy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 ta exo valei sto pc mou to opoio exei ta eksis amd athlon xp 3000+ / 1.5gb ram / 250gb disko sata2 / ati radeon 9600pro.kai paei kirile me ta ultimate kai to aero enable.
Kyanh_Akth Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 kai egw pisteuw pws eidika se dual core epeksergastes trexoun loukoumi ta vista se sxesh me ta xp...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.