Προς το περιεχόμενο

βοήθεια με windows vista

virgo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,έχω περάσει πρόσφατα,τα vista στον υπολογιστή μου,τα ultimate αλλά,το αέρο theme δεν λειτουργεί..δεν το βλέπω κάν στην λίστα τον themes κλπ κλπ..είδα,το κέντρο βοήθειαςτης μάικροσοφτ,και απ`ότι είδα,τις απαιτήσεις συστήματος,της καλύπτει ο υπολογιστής μου..βέβαια έχω direct X 8.1 κατέβασα απο την microsoft το 9, ξεκίνησε εγκατάσταση,τελείωσε αλλα δεν το αναβάθμισε σε 9.. τι μπορώ να κάνω για αυτό..

Δημοσ.

Καταρχην τα vista εχουν directx 10 οποτε δεν ειναι δυνατον να μπει μια παλαιοτερη εκδοση . Πανε start> all programs > accessories > run και γραψε dxdiag και θα δεις την εκδοση τους. Τωρα για το aero πανε Help and support γραψε Aero και θα βγαλει μια βοηθεια πως μπορεις να το ενεργοποιησεις.

Δημοσ.

το είδα αυτό και εκεί που λεει η βοήθεια :να πάω Appearance Settings και να αλλάξω the color scheme to Windows Aero εμένα δε μου βγάζει ΚΑΝ το αέρο

Δημοσ.

Πηγα προσφατα στο πλαισιο και ειδα τα βιστα . Καλα δε λεω αλλα για να τρεξει το αερο ενας απο το προσωπικο μου ειπε οτι θελει 2 γιγα σχεδον. Κατα ποσο ισχυει δε ξερω ρε παιδια απλως λεω οτι μου παν

Δημοσ.
Πηγα προσφατα στο πλαισιο και ειδα τα βιστα . Καλα δε λεω αλλα για να τρεξει το αερο ενας απο το προσωπικο μου ειπε οτι θελει 2 γιγα σχεδον. Κατα ποσο ισχυει δε ξερω ρε παιδια απλως λεω οτι μου παν

pseftiiiiiisssss... trexei mia xara se 1gb......

Δημοσ.

Δηλαδή με 1gb ram και κάρτα γραφικών ati radeon x1600 τρέχει άνετα με aero και multitasking χρήση...Αν είναι να τα βάλουμε, γιατί μέχρι τώρα ακούω τρελές απαιτήσεις!!!

Δημοσ.

πάντως παιδιά εγώ τα είχα βάλει σε έναν Athlon 3500+ με 1Gb μνήμη και X1600Pro και πήγαινε σφαίρα. πολύ πιο γρήγορα από τα XP. α και το Aero ενεργοποιημένο.

Δημοσ.

επειδή ακούγονται διάφορα με τις απαιτήσεις των vista. 1gb ram και κάρτα γραφικών ati radeon x1600 (core duo επεξεργαστής) τα τρέχει τα vista άνετα;

Μιλάμε για χρήση όμως...όχι για να ακούμε μουσική. Και πάντα με aero ενεργοποιημένο!!Κάποιος που να τα έχει βάλει;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...