insom10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα παιδια...εχω το εξης προβλημα Χρησιμοποιω το winavi και το vobsub και μετατρεπω μια οποιαδηποτε ταινια σε DVD αλλα δεν μου ενσωματωνονται σωστα οι υποτιτλοι. Για την ακριβεια, οι υποτιτλοι εμφανιζονται σε ορισμενα σημεια της ταινιας και σε ορισμενα δεν εμφανιζονται καθολου.Σημειωστε οτι οπου εμφανιζονται ειναι στη σωστη χρονικη σειρα. Επισης πριν ξεκινησω τη μετατροπη εχω τσεκαρει ωστε το αρχειο της ταινιας να ειναι .avi και των υποτιτλων .srt και τα βαζω και τα δυο στον ιδιο φακελο με το ιδιο ακριβως ονομα. Επισης πριν τη μετατροπη εχω δει την ταινια με το VLC και παιζει μια χαρα με τους υποτιτλους ολα κανονικα. Οι υπολοιπες ρυθμισεις gia to winavi ειναι ετσι οπως αναφερει στο site του ο kastel. Μηπως κανω κατι λαθος η ξεχναω κατι? Παρακαλω οποιος μπορει ας βοηθησει.Ευχαριστω.
kastel Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Καλωσόρισες στο insomnia. Πήγαινε Start>All Programs>VobSub>DirectVobSub Configure. Στην καρτέλα Misc τσεκάρισε το Pre-buffer subpictures. Και κάνε OK.
insom10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 ειναι ηδη τσεκαρισμενη αυτη η επιλογη. επισης μου δημιουργηθηκε ενα ακομα προβλημα. εκαψα μια ταινια στο NERO και επαιζε σε DVD-player αλλα χωρις ηχο. ποιες επιλογες πρεπει να εχω τσεκαρισμενες στο winavi για τον ηχο? ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.