Προς το περιεχόμενο

Connector types(RCA-BNC)

Ryu_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά! Συγχαρητήρια για το forum!

Λοιπόν, έχω μία οθόνη EIZO T57s. Την είχα πάρει παλιά. Πρόσφατα κοίταξα πίσω τα βύσματα και εκτός από το κλασσικό D-sub είχε και κάποια άλλα που έλεγαν: red, green, blue. Ντάξει λέω κυριλλέ, component είναι άρα μπορώ να συνδέσω την κονσόλα μου με το αντίστοιχο καλώδιο. Βιάστηκα όμως γιατί αφού είχα πάρει το καλώδιο, component-rca, μετά κατάλαβα ότι το βύσμα της οθόνης δέχεται component-BNC, 75 ohm (what the hell???). Και ρωτάω εγώ τώρα: Αν βάλω 3 adapters (ένα για το κάθε χρώμα) από RCA σε BNC έχω καμμια πιθανότητα να δω είκονα ή θα μου τα δώσει στο χέρι??? Επίσης, στην οθόνη υπάρχουν και άλλα 2 βύσματα H.sync και V.sync. Παίζουν κανένα ρόλο?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

H V.sync είναι για το σήμα του κάθετου συγχρονισμού και η H.sync για τον οριζόντιο.Δέν είχα ποτέ τέτοια σύνδεση αλλά μάλλον δέν θα σου δουλέψει γιατί αυτά τα 2 σήματα είναι απαραίτητα για συγρονισμό των χρωμάτων καθώς αυτά σαρώνουν την οθόνη απο αριστερά προς τα δεξιά και για τη εναλαγή των γραμμών προς τα κάτω καθώς και την επιστροφή της δέσμης στην αρχή.

Δημοσ.
H V.sync είναι για το σήμα του κάθετου συγχρονισμού και η H.sync για τον οριζόντιο.Δέν είχα ποτέ τέτοια σύνδεση αλλά μάλλον δέν θα σου δουλέψει γιατί αυτά τα 2 σήματα είναι απαραίτητα για συγρονισμό των χρωμάτων καθώς αυτά σαρώνουν την οθόνη απο αριστερά προς τα δεξιά και για τη εναλαγή των γραμμών προς τα κάτω καθώς και την επιστροφή της δέσμης στην αρχή.

Telika ontos ton boulo! An afiso ta V.sync - H.sync kena tote mou bgazei default fv=60hz kai fh= 15khz. Ela omos pou i othoni ipostirizei fh apo 30-92 khz... :( kai gbazei signal error. Episis to manual tis othonis leei oti to fh kalodio xreiazetai tis perissoteres fores eno to fv einai proairetiko...

Na parei........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...