Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 επίσης multi dungeon siege έλεγε άσχημα. ειχα κολλήσει για καιρό
kosko42 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 to diablo einai hack and slash ouf to pa...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Καλά το Diablo είναι σφαγή χωρίς οίκτο. Διάλογοι κλπ? Εμ...χμ...ε...μπα.
Str Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 diablo, ειναι αληθεια οτι αυθεντικο ερχεται με ενα σελοτεϊπ για να κολλησεις το "fire" πληκτρο στο keyboard?????
DrFreeman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 diablo, ειναι αληθεια οτι αυθεντικο ερχεται με ενα σελοτεϊπ για να κολλησεις το "fire" πληκτρο στο keyboard????? χεχε, υπερβολές...ένα "autofire on" θα αρκούσε...
bianca76 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Προτιμω rpg με διαφορα!!!!!Τωρα τελευταια εχω κολλησει με NWN και Dungeon Siege και τραβω προς Gothic μερια τωρα....
Nearly_God Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 +1 στο F.E.A.R. και F.E.A.R. Combat και από εμένα. Καλά τα RPG και κολλάς περισσότερο από τα FPS αλλά πρέπει να αφιερώσεις πολύ χρόνο στο παιχνίδι, κάτι που δεν έχω.
@gamemaniac@ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 egw sou prwtinw na liwneis me rpg ...kai epeidi meta apo kapies wres tha eisai 3enerwmenos na beneis se kana fps na baras 2 pistolies na 3elabikareis btw to d2 rularei alla kalutera na peseis sta narkwtika para se auto..ekana 4 xronia na to kopsw to gamidi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.