algait Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα παίδες. Πρόκειται να αγοράσω laptop για τη δουλειά μου και βρήκα κάποιες καλές προσφορές για LG κοντά στα 1000 ευρωπουλάκια (δεν διαθέτω παραπάνω). Λένε? Γενικώς έχω ακούσει καλά λόγια για την LG σαν εταιρεία, ειδικά για after sales service. Για laptop όμως λένε? Ευχαριστώ Να προσθέσω ότι με δελεάζει και η διετής εγγύση που δίνουν. Περιμένω τις απαντήσεις σας.
Whiteyez Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Πάρα πολύ καλά Laptop! Ειδικά απο ποιότητα υλικού,και οθόνες τέλειες..
skiabox Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 επισης εχω την εντυπωση οτι δεν βγαζουν ενοχλητικη θερμοτητα απο πανω στα χερια σου δηλαδη,οπως τα περισσοτερα laptops.
Filos19 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε μου εγώ έχω πολύ καλή εντύπωση για την LG.Αν και δεν τη θεωρώ πρώτη εταιρεία σε φορητούς εντούτοις όμως αν θέλεις κάτι φθηνό είναι η καλύτερη επιλογή.Εντάξυ αν το θες το Laptop για επαγγελματικούς λόγους μπορείς να πας σε Toshiba, Hp αλλά από τι καταλαβαίνω εφόσον θες μέχρι 1000 ευρώ δεν τον θες για τη δουλειά σου οπότε η LG είναι μια πολύ καλή περίπτωση...
tairisj Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 ki ego skeftomai na paro to lg f1 me 1000 euro, m' exei deleasei i dietis eggiisi kai i poli poiotiki othoni toy, alla distazo giati exei core duo anti gia core 2 duo
nrg_polini Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Για να μη λεμε μονο τα αρνητικα... Το Σεπτεμβριο ειχα παρει το P1, οπως ειχα πει και εδω http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1442907#post1442907 μετα απο 3 μηνες αρχισε να τρηζει το laptop. Πριν λιγες ημερες το πηγα στο LG Service στη Σταυρουπολη/Αμπελοκηπους Θεσ/νικης για να τους δειξω τι ακριβως εννοω και χωρις δευτερη κουβεντα μου αλλαξαν ολο το πλαστικο γυρω απο το πληκτρολογιο, δηλαδη εκει που ακουμπαμε τα χερια μας. Πολλα μπραβο για την αμεση εξυπηρετηση και την ευγενια τους A++++++ ΥΓ. Προτιμησα το LG απο εναν Acer λογω του καλου service και των 2 ετων εγγυησης οπου το παραλαμβανουν απο το χωρο μου και μου το ξαναφερνουν πισω. Η διαφορα τιμης ηταν περιπου 150 Ευρω με εναν αντιστοιχο Acer.
basilis5 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 LG up!λογω εγγυησης και σερβις επισης δεν ειναι τυχαιο που εχει αρχισε να κερδιζει μεριδιο αγορας
21century Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Τουλαχιστον εχεις να κανεις με υπευθυνα ατομα και οχι με ασχετους, η διετης εγγυηση αποτελει και για μενα στανταρ προσον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.