Προς το περιεχόμενο

MacBook 100% Windows

vsls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδω κ καιρο ψαχνω για αγορα notebook επειδη στα PC Notebooks δε βρισκω αυτο που θελω στη τιμη που θελω (Κατω απο 15.4", Κατω απο 2.5 kg, Μεγιστη δυνατη αυτονομια κ μια Αξιοπρεπη καρτα γραφικων, οχι για παιχνιδια-δε παιζω)

Δε δινω πανω απο 1500 κ αυτα ειναι ηδη πολλα το θεμα ειναι οτι σε αυτες τις απαιτησεις με καλυπτει η Sony κ η Apple.

Με φοβο για ισοβιο ban (paredwse μη το δεις) κ χωρις να κανω ΚΑΜΙΑ συγκριση μεταξυ MacOs κ Win... AN (λεω ΑΝ) μια μερα δουλευω τον MacBook ΜΟΝΟ με τα Win κ δεν εχω καμια σχεση με το MacOS, θα μου λειψει τιποτα σε σχεση με το αν διαλεγα το Sony πχ?

Με απλα πραγματα θελω κ την πιτα (Win) ολοκληρη κ τον paredwse (Mac) χορτατο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το BIOS, + το ότι δεν ξέρω τι χρειάζεται αν είναι να βάλεις άλλο λειτουργικό, κατά πόσο είναι απαραίτητο το OSX..

Αν είναι να τρέχεις μόνο Windows, πάρε το Sony.. Αμαρτία είναι... :-p

• Super Moderators
Εδω κ καιρο ψαχνω για αγορα notebook επειδη στα PC Notebooks δε βρισκω αυτο που θελω στη τιμη που θελω (Κατω απο 15.4", Κατω απο 2.5 kg, Μεγιστη δυνατη αυτονομια κ μια Αξιοπρεπη καρτα γραφικων, οχι για παιχνιδια-δε παιζω)

Δε δινω πανω απο 1500 κ αυτα ειναι ηδη πολλα το θεμα ειναι οτι σε αυτες τις απαιτησεις με καλυπτει η Sony κ η Apple.

Με φοβο για ισοβιο ban (paredwse μη το δεις) κ χωρις να κανω ΚΑΜΙΑ συγκριση μεταξυ MacOs κ Win... AN (λεω ΑΝ) μια μερα δουλευω τον MacBook ΜΟΝΟ με τα Win κ δεν εχω καμια σχεση με το MacOS, θα μου λειψει τιποτα σε σχεση με το αν διαλεγα το Sony πχ?

Με απλα πραγματα θελω κ την πιτα (Win) ολοκληρη κ τον paredwse (Mac) χορτατο

To avatar σου σε σώζει από το ban, το παλούκωμα και τη σταύρωση (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά). :evil:

Σοβαρά τώρα. Για μερικούς το MacBook έχει το εξής "μειονέκτημα" (για μένα δεν είναι αλλά λέμε τώρα): δεν έχει PCMCIA θύρα.

Πέραν αυτού, δεν νομίζω ότι θα σου λείψει τίποτα - αντίθετα είχα δει ένα "άρθρο" κάπου online ότι τα laptop της Apple είναι από τα κορυφαία (από πλευράς επιδόσεων και χαρακτηριστικών) για Windows.

Προσωπικά, μιλώντας εντελώς αντικειμενικά (που λέει ο λόγος), αν ήθελα Windows laptop, θα έπαιρνα MacBook.

Συμφωνω οτι ειναι αμαρτια κ δε λεω να "ξηλωσω" το OSX κ να εχω τα... επιτευγματα της M$ κ οπως ειπα θελω να δουλευω σε περιβαλον Mac απλα ΑΝ ποτε ΠΡΕΠΕΙ να εχω ενα notebook που θα υποστηριζει πληρως τα Win θα με καλυπτει αυτη η επιλογη? Παντα dual boot...

Mod Edit:

Thx Boss για ακομη μια φορα με εσωσες!

Η PCMCIA αυτη τη στιγμη δε μου χρειαζεται...

Αν αργοτερα με "αναγκασουν" να τη χρειαστω... Υπαρχει κατι που μπορει να την αντικαταστησει?

Αν αργοτερα με "αναγκασουν" να τη χρειαστω... Υπαρχει κατι που μπορει να την αντικαταστησει?

Απ΄ότι ξέρω υπάρχουν αντάπτορες από USB σε PCMCIA αλλά είναι συμβατοί μόνο με ορισμένες κάρτες (κυρίως modem) και αρκετά ακριβοί.

Ε πια σχεδόν όλα υπάρχουν και σε USB. Μέχρι και η κάρτα Mobile Connect της Vodafone. Το μόνο καλό της PCMCIA είναι ότι μπαίνει η κάρτα μέσα και την ξεχνάς, δεν εξέχει σαν τα USB.

Θα έλεγα ναι στο Macbook με μόνο windows αλλά αφού βγει το Leopard και βγει τελικό bootcamp.

Φαντάζομαι πια ότι όσοι αγοράσουν σήμερα Mac θα έχουν δωρεάν αναβάθμηση σε Leopard μιας και αναμένετε ίσως και μέσα στον Φλεβάρη...άντε Μάρτη...

Ε πια σχεδόν όλα υπάρχουν και σε USB. Μέχρι και η κάρτα Mobile Connect της Vodafone. Το μόνο καλό της PCMCIA είναι ότι μπαίνει η κάρτα μέσα και την ξεχνάς, δεν εξέχει σαν τα USB.

Θα έλεγα ναι στο Macbook με μόνο windows αλλά αφού βγει το Leopard και βγει τελικό bootcamp.

Εφ οσον με καλυπτει η USB τοτε δε νομιζω να υπαρχουν ιδιιατερα μειονεκτηματα κ εγω για Leopard περιμενω δεν θα κανω αμεσα την αγορα κ τα λιγα που εχω δει απο το νεο OS με εχουν εντυπωσιασει!

Μα γιατί; Γιατίιιιιιιιιί;

Γιατι στον κοσμο δυστυχως υπαρχουν κ τα Windows κ δυστυχως ορισμενες φορες οι καταστασεις κ καποιοι αλλοι μας αναγκαζουν να τα δουλευουμε παρα τη θεληση μας!:mrgreen:

Επ ευκαιριας για να μη ψαξω οοοοολο το αλλο θεμα ποση αυτονομια σας δινει ο MacBook?

Καλά δωρεάν δεν θα είναι αλλά θα έχουν μία σημαντική έκπτωση... Έτσι μου είχαν πει και στα απλστορ

Epimeno oti tha einai dorean.. Vazoun ena xroniko orio pou an exeis agorasei to mac merikous mines prin sou dinoun kai dorean to Leopard... Den einai 100% sigouros pantos to vrisko logiko... As mas pei kanas pio palios, pou eixe mac stn proigoumeni allagi leitourgikou...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...