Προς το περιεχόμενο

Zestos Kafes gia paaadaaaa!!!!!!!!!

Spyweirdos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συσκευούλα θέρμανσης με αντιστάτη που τραβάει ρεύμα από USB? Χμμμ, και έλεγα τί να συνδέσω σήμερα στις USB μου για να τις κάψω...?

Δημοσ.
Συσκευούλα θέρμανσης με αντιστάτη που τραβάει ρεύμα από USB? Χμμμ, και έλεγα τί να συνδέσω σήμερα στις USB μου για να τις κάψω...?

lol καλο!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

παλιό, αλλά πολύ καλό

κοίτα εδώ

αχ ρε warchief, με πρόλαβες......................

(πάvε οι παλιές καλές μέρες που κάναμε τις ομαδικές από thinkgeek..........)

Δημοσ.

δεν 8α κανω διαφήμιση αλλά το έχουν στην Στουρνάρη..

οποιος 8έλει το ονομα του μαγαζιου...send email

4 ευρώ κοστίζει

Δημοσ.
lol καλο!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Νομίζεις πως είναι αστείο, ε; Μια φίλη έκαψε όχι μόνο τις USB αλλά και τη μητρική της με αυτή τη "συσκευή".

Δημοσ.
Νομίζεις πως είναι αστείο, ε; Μια φίλη έκαψε όχι μόνο τις USB αλλά και τη μητρική της με αυτή τη "συσκευή".

Mhpos nomize oti ftiaxnei kai kafe:twisted:

Δημοσ.

:-D δε νομιζω οτι ειναι αστειο! απλα μ'αρεσε ο τροπος που το ειπε! :mrgreen: ποτε δε θα εβαζα τετοια συσκευη παντως.εδω μας λειπουν βασικα πραγματα,το να εχω ζεστο τον καφε μου με νοιαζει;

Δημοσ.

Δε μας νοιάζει να κρατάει ζεστό τον καφέ, να ΦΤΙΑΧΝΕΙ τον καφέ είναι το σημαντικό. Εμπρός καλοί μου εφευρέτες :)

(ο δικός μου με 3 ζαχαρίνες)

Δημοσ.

Πεταμένα λεφτά στην καλύτερη. Στην χειρότερη πρόβλημα στη μητρική ή στις usb. Τουλάχιστον τα 2 usb «μάτια» που 'εχω εμπειρία δεν κάνανε απολύτως τίποτα. Εκτός κι αν βάζεις τον νες σε ποτήρι μιας χρήσεως οπότε (λόγω του λεπτού πάτου) το πολύ να μην παγώσει τελείως.

Δημοσ.

skeftome mono.. tosi thermokrasia ap tin CPU kai paei strafti..

pantos mi peiramatizeste me teties syskeues pou travane polla amper..

tha katastrepsete to PC sas..

yparxoun paromies syskeyes (oxi gia PC) me 220v & me metasximatisti 12V.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...