hunter2000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Παιδίά χθές έβαλα τα vista με το aero ενεργό και το wow κολούσε αρκετά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, μνήμη έχω 2GB και έμεναν ελευθερα 800MB και vga μια 1950pro 256MB σε AGP. Λέτε να φταίει η μνήμη της κάρτας γραφικών; O επεξεργαστής είναι ένας P4 3.2
random Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 1. μαλλον οι drivers της κάρτας. υποθέτω το hardware acceleration της vga ειναι ενεργό, Αν εχεις βάλει ήδη τους τελευταίους που δίνει η ati, τοτε παρτο απόφαση οτι δεν ειναι τοσο δοκιμασμένοι οσο των xp. Υπομονη για νεότερες εκδόσεις. ..και 2ον τα ιδια τα Βιστα. ολα τα reviews αναφέρουν χειρότερες επιδόσεις στο ιδιο παιχνιδι μεταξυ xp-vista. στον ήχο τα πράγματα ειναι ακόμα χειρότερα.
hunter2000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 ναι μάλον στα vista είναι το πρόβλημα, και ο ήχος είναι χάλια. υπομονή για νέους drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.