Προς το περιεχόμενο

Εκτύπωση ετικέτας σε cd!

sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Θα ήθελα την βοήθειά σας για κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Θέλω να εκτυπώσω ετικέτες για cd. Έχω σκανάρει το δισκάκι και έχω μια φωτογραφία, επίσης έχω το πολυμηχάνημα HP 1315. Με πιο τρόπο θα τα εκτυπώσω? Πολύ παλιά θυμάμαι υπήρχε κάποιο πρόγραμμα στο Nero Suite και σε συνδυασμό με φύλλα Α4 που είναι έτοιμα κομμένα στο περίγραμμα του cd, έκανες την δουλειά σου.

Περιμένω την βοήθειά σας, ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Αν έχεις το Nero υπάρχει το πρόγραμμα Cover Designer που θα σου κάνει τη δουλειά. Κοιτάς τον τύπο της ετικέτας σου και αναλόγως επιλέγεις από το πρόγραμμα. Μπορείς να τη σχεδιάσεις αρκεί να ξέρεις (Ή να βρεις) τις αποστάσεις.

Δημοσ.

Υπάρχει ακόμα και το CoverXP. Θα το βρείς κάνοντας ένα search στο Google. Ισχύει πάντως αυτό που είπε και ο Σκύμνος πιο πάνω. Πρέπει να ξέρεις τον τύπο της ετικέτας, η να σχεδιάσεις ένα "πατρόν", στο πρόγραμμα. Συνήθως, στη συσκευασία των ετικετών ή σε κάποιο χαρτί μέσα σε αυτή, υπάρχουν οι ακριβείς διαστάσεις που θα χρειαστείς.

Δημοσ.

σε ευχαριστώ, πήγα πλαίσιο και πήρα ετικέτες που ήταν ως διαστάσεις στο Nero,

Αν έχεις το Nero υπάρχει το πρόγραμμα Cover Designer που θα σου κάνει τη δουλειά. Κοιτάς τον τύπο της ετικέτας σου και αναλόγως επιλέγεις από το πρόγραμμα. Μπορείς να τη σχεδιάσεις αρκεί να ξέρεις (Ή να βρεις) τις αποστάσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...