Προς το περιεχόμενο

Νεα διπλωματα απο τον Ιουνιο.

Vagos_46

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έβγαλα δίπλωμα Αμερική και το μετέφρασα εδώ. Γύρω στα 100? πρέπει να έδωσα αν θυμάμαι (επισκέψεις σε γιατρούς βασικά). Το δίπλωμα στην Αμερική μου κόστισε 7$... Πρέπει να κάνεις κάποιες διαδικασίες στο εκεί προξενίο όμως, κάποιες notarized μεταφράσεις και μαλακίες, πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις, το χρήμα που θα γλιτώσεις αξίζει χαλαρά.

Δημοσ.
εγω που μενω στον καναδα

το διπλωμα ειναι σαν πιστωτικη καρτα

απο την μια εχει τα στοιχεια σου

και απο την αλλη την υπογραφη σου και την λωριδα πληροφοριων!

και οντως μπορεις εδω να οδηγας και πενηνταρι!

με αυτο!και επισης για να το βγαλεις κανει 80 δολαρια

μαζι με τις εξετασεις και οχι

τα 800 ευρω στην ελλαδα!!

τωρα ο δασκαλος απο 200 μεχρι 350 δολλαρια εχει περιπου!

στην ελλαδα για την σχολη και για τις εξετασεις ποσο εχει?

επειδη σκεφτομαι να βγαλω και ελληνικο οταν ερθω

ποσο θα μου κοστισει ολο μαζι το πραγμα??

κανα χιλιαρικο?

ρωτησα την προηγουμενη εβδομαδα

κ μου ειπαν

90 ευρω τα παραβολα για γιατρους

210 τα θεωρητικα(21 μαθηματα)

400 τα πρακτικα (20 μαθηματα)

180 η παρασταση

δεν θυμαμαι αν μου ειπαν και 50 ευρω η καρτελα αυτο δεντο θυμαμαι σιγουρα

Δημοσ.

μιας και ρωταει ο καθενας τις αποριες του ας πεταχτω κι εγω...εβγαλα διπλωμα για 250cc στα 18, τωρα που περασαν 2 χρονια μπορω να το κανω με καποια παραβολα χωρις εξετασεις κ.τ.λ για απεριοριστα cc η πρεπει να περιμενω να γινω 21? καποτε ισχυε νομιζω αυτο αλλα καπου ακουσα οτι αλλαξε πριν απο 6 μηνες...

Δημοσ.

εφοσον περασαν δυο χρονια απο την ημερομηνια εκδοσης της 'Α μικρης' μπορεις με το παραβολο να βγαλεις σκετο Α !! :-D

τωρα αν αλλαξε... εγω παντως μολις πριν μια εβδομαδα εκανα την αναβαθμιση!

Δημοσ.

Στην Γαλλία δεν ξέρω ποσο κανει το δίπλωμα αλλα με το διπλωμα αυτοκινητου οδηγας μεχρι 125cc μηχανάκι.

Αμα πεσω σε μπλοκο μου και μου κανουν ελέγχο , περναει καμια ωρα μεχρι να με αφησουν να φυγω.

Το διπλωμα σου μου λενε δεν ισχύει για την Γαλλία και αφου μενεις εδω πρεπει να δωσεις για γαλλικο διπλωμα. Τους λεω δεν εισαστε ενημερωμενοι γιατοι το ροζ διπλωμα ειναι ευρωπαικο και μπορω να οδηγαω σε ολη την ευρωπη με αυτο. Εχουνε προβλημα ομως γιατι δεν μπορουν να διαβασουν τα ελληνικα . Ετσι περναει καμια ωρα , μιλανε στον ασυρματο με τα κεντρικά κλπ κλπ και στο τελος με αφήνουν.

Το καλυτερο ομως ειναι οτι δεν εχω point system

Εχω πληρωσει 2 προστιμα για υπερβολικη ταχυτητα και ενα για παραβαση κοκκινου. Κανονικα επρεπε να ειμαι στα 10 points και εδω στα 12 points χανεις το διπλωμα. Μεχρι τωρα δεν υπαρχει υπηρεσια να στειλει την παραβαση στο Υπ.συγκινωνιων στην ελλαδα και να μου αφαιρεσουν points. Αμα ομως βγει το καινουργιο ηλεκτρονικο διπλωμα θα χανω τα points. Ελπιζω να αργησει γιατι μεχρι στιγμης την βγαζω λαδι.

Δημοσ.

αχαχαχα,τον Μιχαλη Λιαπη οχι εμενα! παντως τυχερος εισαι που βγαζεις τωρα καθως τα τσακαλια σε μερικα χρονια θα σου επιτρεπουν να βγαζεις διπλωμα στα 22 ή 23 αν θυμαμαι καλα! και μη χειροτερα...

Δημοσ.
Από τον ερχόμενο Ιούνιο θα ξεκινήσουν να χορηγούνται τα νέα διπλώματα στους οδηγούς από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Οι νέες άδειες οδήγησης θα έχουν τη μορφή πλαστικής κάρτας και θα φέρουν μικροτσίπ πάνω στο οποίο θα καταγράφονται τα στοιχεία των κατόχων τους

Εγώ ξέρω ότι συνήθως ό,τι έχει chip καβατζώνεται...:twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...