Anexann Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 ...ψάχνω για επαγγελματική χρήση. Με ενδιαφέρει πολύ η εγγύηση και το ενδεχόμενη επέκτασής της. Παρακαλώ όποιες προτάσεις έχετε να μη συμπεριλαμβάνουν custom builds όπως του Openmind. Όσως αφορά τα άλλα CPU δε με νοιάζει τόσο πολύ αρκεί να έχει όσο μεγαλύτερο HD είναι δυνατόν (όχι εξωτερικές λύσεις), 15.4" screen, WiFi και καλό θα ήταν να έχει και bluetooth. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ΥΓ. Κατευθύνομαι προς Toshiba και σειρά Tecra με 3 yrs international carry in εγγύηση...
basilis5 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 και καλα κανεις!πολυ καλα μηχανηματα τα τεκρα αλλα οχι τοσο ομορφα αισθητικα-αν ειναι ζητουμενο δικη μου προταση θα δινες 2000? 1730+260 για επεκταση εγγυησης; τοτε κανε κλικ εδω http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_57_111&products_id=5300
apaixtos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 koita kai se alles markes.oxi mono sony.oloi xeroume pws einai piotika mixanimata alla kai upertimimena...to laptop pou protinei o basilis5 einai kalo gia epagelmatiki xrisi alla skliro stis 4200...koita kaii se toshiba,dell
Anexann Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 και καλα κανεις!πολυ καλα μηχανηματα τα τεκρα αλλα οχι τοσο ομορφα αισθητικα-αν ειναι ζητουμενο Η ομορφιά δε με ενδιαφέρει. Τη δουλειά του θέλω να κάνει. Θέλω να ψάξω πάντως το κατά πόσο ισχύουν τα 3 χρόνια εγγύησης και η ποιότητα εξυπηρέτησης της αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. δικη μου προταση θα δινες 2000? 1730+260 για επεκταση εγγυησης; τοτε κανε κλικ εδω http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_57_111&products_id=5300 Πραγματικά θα ήταν ένα από τα ιδανικότερα μηχανάκια για τη δουλειά μου αλλά το κόστος είναι πέρα των χρημάτων που θέλω να διαθέσω. Πάντως πραγματικά είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου αλλά το θέλω με... 20% off! Τα 2GB RAM είναι πολύ μεγάλο plus. Πάντως μέχρι τώρα στη shortlist Μου υπάρχουν δυο επιλογές: ASUS A6JE-AP014H και Toshiba TECRA A8-183
basilis5 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 απλα να ξερεις πως αν θες να βαλεις μνημη απο την ιδια την τοσιμπα πχ τοτε θα πρεπει να αγορασεις 2 νεες μνημες 1024 η καθε μια επειδη εχει 2 slots αν δεν κανω λαθος,και τα δυο κατειλλημενα. και με τις τιμες της τοσιμοα 2*1024 667 ταχυτητα θα σου ρθουν κοντα στα 300 αν οχι παραπανω, μπες http://www.toshiba.gr να βρεις εχει τιμοκαταλογο αν παλι βαλεις δικες σου μνημες απο καποιο καταστημα,ισως χασεις την εγγυηση ψαξε το καλα
kavatzoulas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 exw agorasei to TOSHIBA TECRA A7-248 kai exw kanei epextash mnhmhs sta 2gb me mnhmes markas KINGSTON idia seira doyleyoun se dual channel.den xaneis thn eggyhsh giati to portaki allaghs mnhmhs einai prosbasimo apo to user. to mhxanhma apla petaei mporei apo styl na mhn einai oti kalytero alla apo poiothta kataskeyhs 8a niwseis th diafora molis to xrhsimopoihseis. einai kati san th mercendes sta aytokinhta mporei na mhn se en8oysiazei to design alla ksereis oti agorazeis aytokinhto poy apla den spaei den xalaei. eidika h seira tecra poy einai kai h epaggelmatikh ths seira sasi apo magnhsio adiabroxo plhxtrologio full optional poly xrhsimh parallel port eidika gia epaggelmatika mhxanhmata.apo 8ermokrasies se idle kai oi 2 cpu den ksepernane toys 40 celsius enw se full load se rendering den exei kseperasei toys 72,o xwros gyrw apo to touchpad den 8ermainete pote kai einai apolyta a8orybo mhxanhma monadiko meinoxthma gia mena einai to keyboard afoy exei elaxista mikrotera plhxtra apo toys prohgoymenoys laptop poy eixa alla ola einai 8ema synh8eias. ston systhnw anepifylaxta an 8es epaggelamtiko mhxanhma kai exeis na dwseis ta 1800 euro.peritto na tonisw oti to systhma hard disk protection system guard einai apla koryfaio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.