capthookb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ έχω δοκιμάσει τα: GQview: Πολύ γρήγορος και με πολύ φοβερή ποιότητα. Αδύναμο interface gwenview: Από ταχύτητα browsing πολύ γρήγορο. Το smoothing είναι λιγάκι αργό. showimg: Μοιάζει με το gwevniew. Αργό και δύστροπο (και με μερικά bugs). Έχει αρκετά όμορφα thumbnails. Υποστηρίζει KexiDB για οργάνωση των φωτογραφιών σε albums. Εσείς τι χρησιμοποιείτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dklearhos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ χρησιμοποιώ Gqview.Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει το showimq αλλά αφού λες πως μοιάζει με το qwenview τότε δε σκοπεύω να το δοκιμάσω. GQview: Πολύ γρήγορος και με πολύ φοβερή ποιότητα. Αδύναμο interface Όντως από ποιότητα εικόνας σκίζει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinmind Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Κι από μένα μία ψήφος εμπιστοσύνης στο GQview. Πράγματι πολύ γρήγορος και ποιοτικός, αν και προσωπικώς δε θα έλεγα ότι υπολείπεται σε interface. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 acdsee 9. Επιτέλους ανοίγουν πολύ πιο γρήγορα οι φωτογραφίες από τον παλιό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Υπάρχει το ACDSee για Linux?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Προσωπικά για την οργάνωση των φωτογραφιών μου χρησιμοποιώ το DigiKam. Υποστηρίζει αρκετές φωτογραφικές μηχανές (USB Mass Storage και PTP), οργανώνει albums και κρατάει μετα-πληροφορίες και σχόλια σε sqlite. Επιπλεόν, σε συνδυασμό με το kipi plugin framework, κάνει τα πάντα, από δημιουργία CD/DVD με φωτογραφίες και HTML galleries, μέχρι ανέβασμα στο Flickr. Είναι από τις εφαρμογές που πραγματικά χαίρεσαι να χρησιμοποιείς (ζήτω το KDE ). Τώρα για πιο ελαφριές καταστάσεις, χρησιμοποιώ είτε το gwenview είτε το πολύ ελαφρύ, βασισμένο στην imlib2, feh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Έχετε δοκιμάσει το gliv; Φαίνεται αρκετά γρήγορο αφού το rendering των εικόνων γίνεται σε OpenGL. Κρίμα δεν είναι να μη χρησιμοποιούμε την κάρτα γραφικών για τέτοιες δουλειές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Χρησιμοποιώ το Picasa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 gwevniew για μπαμ μπαμ - αν και τις πιο πολλες τις βλεπω μεσα στον konqueror οταν εχω παει καπου και εχω τραβηξει φωτογραφιες τις βλεπω απο picasa και κατευθειαν φτιαχνω album σε video cd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιώ gwenview αλλά μπόρει και να χρησιμοποιήσω το fbi(για κονσόλα). suser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 To gwenview μου αρέσει κι εμένα, αλλά έτσι και βάλω οποιαδήποτε ρύθμιση smoothing, ξεκινά ο καταράκτης, να βλέπω την εικόνα δηλαδή να εμφανίζεται σιγά σιγά. Για οργάνωση και ταξινομηση εννοείται οτι κι εγώ χρησιμοποιώ digikam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 +1για το gwenview αρκετά ολοκληρωμένο και με πολλές δυνατότητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 οταν θέλω να δω λίγες φωτο , τότε χρησιμοποιώ Konq... όταν θέλω να δω πολλές, άλμπουμ ολόκληρα τότε picasa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.