ciubiuniau Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 οπως γραφει ας πουμε το ποπ&ροκ,ο ηχος&hi-fi,που κανουν δισκοκριτικη
ciubiuniau Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 κανεις δεν ενημερωνεται μουσικα απο το ιντερνετ;
Cristina Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 allmusic.com metalstorm.ee metal-archives.com avopolis.gr mic.gr electricrequiem.com
blueviper Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 lostechoes.net tranzistor.gr almostcool.org/mr tinymixtapes.com adequacy.net leonardslair.co.uk
Cristina Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Και προσπαθούσα να θυμηθώ ποιο site είχα ξεχάσει και μόλις σε είδα, το θυμήθηκα... lostechoes.net
blueviper Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Εξαιρετικό και το tranzistor.gr πάντως...για περισσότερο "ιδιαίτερα" γούστα.
Cristina Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Εξαιρετικό και το tranzistor.gr πάντως...για περισσότερο "ιδιαίτερα" γούστα. Γράφεις κι εκεί;
blueviper Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μπα...πουθενά. Έχω αποκλειστικό συμβόλαιο με το Wire!
Cristina Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μπα...πουθενά. Έχω αποκλειστικό συμβόλαιο με το Wire! Καλά... Καλά...
blueviper Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μερικά ακόμα... drownedinsound.com/reviews foxydigitalis.com/foxyd/reviews.php threeimaginarygirls.com/ar/default.asp Κι ούτε κουβέντα για Pitchfork! ( αφού δε γράφω εκεί! ) Edit: @ciubiuniau Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με τα Αγγλικά. Καλώς ή κακώς δε θα βρεις πολύ μεγάλο υλικό στα Ελληνικά και μόνο.
Lucifer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 μπλου γράφεις στο γουάηρ? Πολύ ok περιοδικό.
blueviper Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Καλό είναι, αλλά δε διαθέτει αυτήν την ανόθευτη λαϊκότητα του "Πίστα". Edit: Επειδή μόλις το θυμήθηκαν: atraktos.net Ώρες ώρες απορώ με το ρημαδομνημονικό μου. Μια χούφτα είναι τα ελληνικά ezines κι όμως όλο και κάποιο μου ξεφεύγει. Από ενδιαφέροντα μουσικά blogs, ρίξε μια ματιά και στο: mhulotsnothingdays.blogspot.com ...καθώς και στα υπόλοιπα blogs που βρίσκονται στα link του.
costello Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 mazi me ta upoloipa valte kai to http://www.enjoy.gr (kamia sxesh me to gala....!) http://www.nme.co.uk bebaiws bebaiws!(polloi th snomparoume, oloi th diabazoume....!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.