jimarass Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 ΡΕ παιδιά 60 χρόνια μετά τη δημιουργία του winamp ακόμα δεν βρήκα κάτι καλύτερο όσον αφορά ευκολία διαχείρισης μουσικής και playlists.Καμιά ιδέα?
PATRINOS06 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 πριν 60 χρονια οι υπολογιστες ηταν πιο μεγαλοι απ'το σπιτι σου!! ποια εκδοση εχεις?γιατι μετα την 5.xxx to winamp εχει βελτιωθει κατακορυφα,με αψογη διαχειριση playlist και μουσικης μεσω της library...
ddagr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τον Jetaudio.Παρα πολυ καλος player.Παιζει τα παντα
Vagos_46 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 επισης ελεγα τι μου θυμιζει το εν λογω thread...http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=168303&highlight=cowon
GiannisMetal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 δεν νομίζω να βρεις κάτι πολύ ανώτερο του winamp... ειδικότερα αν έχεις την pro έκδοση μπορείς να γράφεις την playlist σε cd, με ταχύτητες 48x! φάρμακο γι'αυτούς που δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν το nero. άσε που το winamp έχει και πολύ καλή ποιότητα ήχου.
gagarin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Για playlist σιγουρα οτι πιο ευκολο ειναι το Foobar2000 για μενα... http://www.foobar2000.org/ Μπορεις να εχεις τα playlists σε tabs(σαν τον firefox) αν θες η κ με τον playlist switcher ειναι παρα μα παρα πολυ ευκολο.. Το προγραμμα ειναι freeware θα σου φανει καπως στην αρχη αλλα αν το μαθεις θα ξεχασεις τι ειναι το Winamp... άσε που το winamp έχει και πολύ καλή ποιότητα ήχου. Εδω ειναι μεγαλη συζητηση αν μπεις στο http://www.hydrogenaudio.org/forums/index.php εκει τα αλανια λενε τα δικα τους....ποτε καλυτερο το Winamp με το ταδε plugin ποτε το foobar2000 κ.ο.κ Βασικα την διαφορα ποιοτητας δεν θα την καταλαβουμε εμεις με τα ηχεια που εχουμε....γι αυτο κοιτα να βρεις κατι που να σου κανει.... Μερικοι μαλιστα λενε για τον MediaPlayer :???:
blueviper Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Και μην ξεχάσεις σε κανένα 2μηνο να ανοίξεις και νέο thread...μέχρι τότε θα έχουν προκύψει γύρω στους 3000 καινούριους players.
PATRINOS06 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Και μην ξεχάσεις σε κανένα 2μηνο να ανοίξεις και νέο thread...μέχρι τότε θα έχουν προκύψει γύρω στους 3000 καινούριους players. ενω το winamp θα συνεχισει να υπαρχει
smilefreeware Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Υπάρχει και ο media player με playlist ανά δίσκο κλπ. νομίζω δε ότι κατεβάζει και από internet τα εξώφυλλα. Από κει και πέρα έφτιαξα και εγώ 1 για τους εξής λόγους. 1. Αν βάλεις πολλά (χιλιάδες) mp3 σε όλα τα γνωστά προγράμματα περιμένεις ώρες. Ο λόγος είναι ότι θα διαβάσουν και τα tags. Εγώ δεν ήθελα τα tags, θεωρώ πλέον ότι είναι άχρηστα. Μου αρκεί μόνο το filename αρκεί να είναι καλό. (Ετσι δουλεύει πολύ γρήγορα , μέρα με τη νύχτα) 2. Εχω φτιάξει dynamic search δηλ. εκεί που έχεις 70.000 mp3 γράφοντας πχ. beatles θα εμφανιστούν μόνο τα τραγούδια που έχουν στο filename ή στο όνομα του folder κάπου το beatles πχ. 30 τραγούδια , πατάς play και ακούς αυτά τα 30. 3. Πολλά mp3 δυστυχώς δεν έχουν ούτε tags ούτε καλό filename (track1,2..) Αν όμως στο όνομα του folder πχ. έχει "beatles 1970" θα βρεθεί και αυτό στο ψάξιμο. Υπάρχουν βέβαια και άλλες ανάγκες .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.