JOHNX2 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 se parakalo poli, 8a i8ela na mou peis pos ekanes update? monos sou, i to piges se kana magazi? An to ekanes monos sou, pos to ekanes? to update to ekana fisika monos mou me tin voithia tou ilektonikou mou ipologisti. apla sindeis to kinito me ton ipologisti katevazis to prgrama tis nokia gia to update kai meta next-->next-->next e.t.c. mexri na teliosi...
savvvas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 to update to ekana fisika monos mou me tin voithia tou ilektonikou mou ipologisti.apla sindeis to kinito me ton ipologisti katevazis to prgrama tis nokia gia to update kai meta next-->next-->next e.t.c. mexri na teliosi... Το ξέρω αυτό! Το πρόγραμμα απόπου το κατέβασες? Το κατέβασα απόκάπου, αλλά μολις πατούσαμερικά NEXT, μου έλεγε να περιμένω, και εκεί κολούσε! Να το ξανακατεβάσω?
trelaras Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 πήγαινε σε αυτή τη σελίδα >http://europe.nokia.com/softwareupdate επέλεξε το μοντέλο του τηλεφώνου σου και ακολούθησε τις οδηγίες που εχει για να κάνεις την αναβάθμιση.ΠΡΟΣΟΧΗ οταν θα τρέξεις το πρόγραμμα της αναβάθμησης θα εχεις συνδεδεμένο και το φορτιστή στο τηλέφωνο
dterzakis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Το έχει ένας φίλος μου και είναι πολύ ικανοποιημένος. Δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο και έχει πολλές δυνατότηες. Έχει και καλύτερη μπαταρία από τα περισσότερα Ν. Ένα αρνητικό είναι ότι έχει μεγάλη ακτινοβολία... μου είπε ότι τα ποιο πολλά κινητά έχουν περίπου 0,9 (δεν ξέρω σε τι το μετράνε) και αυτό έχει πάνω από 1... Αν θες να ρωτήσω για περισσότερες πληροφορίες πες μου!
theoklitos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Mhn ksexnas kai to Nokia club!Oti xreiastei ekei tha brethei amesh lush. Kai egw den exw akousei kati arnhtiko kathws kai kathe 2 wres reset mou fainetai paratrabhgmeno me kathe sebasmo bebaia...
harvad Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μήπως ξέρετε κάποιο site με εφαρμογές για NOKIA N73
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.