stormrider Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 γειά σας παιδιά, μου έχει μπει στο μάτι το Ν73 της ΝΟΚΙΑ... όμως άκουσα έναν ιδιοκτήτη του να μου λέει ότι είναι γεμάτο bugs και θέλει κάθε 2 ώρες reset (!!!), πράγμα που με αποθάρυνε... Ξέρετε εσείς κάτι τέτοιο; οι πιο σημαντικές ιδιότητες του Ν73 που με ενδιαφέρουν είναι οι εφαρμογές office κτλ, όπως και η δυνατότητα να εγκαθιστώ εφαρμογές. πως σας φαίνονται τα ήδη υπάρχοντα που έχει εγκατεστημένα;
geo1st487 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 γειά σας παιδιά, μου έχει μπει στο μάτι το Ν73 της ΝΟΚΙΑ... όμως άκουσα έναν ιδιοκτήτη του να μου λέει ότι είναι γεμάτο bugs και θέλει κάθε 2 ώρες reset (!!!), πράγμα που με αποθάρυνε... Ξέρετε εσείς κάτι τέτοιο; οι πιο σημαντικές ιδιότητες του Ν73 που με ενδιαφέρουν είναι οι εφαρμογές office κτλ, όπως και η δυνατότητα να εγκαθιστώ εφαρμογές. πως σας φαίνονται τα ήδη υπάρχοντα που έχει εγκατεστημένα; Το κινητο δεν το γνωριζω αλλα σιγουρα δεν συμβαινει αυτο που λες σε ολα τα Ν73. Τι πιθανοτητες εχεις να παρεις Ν73 που να θελει καθε 2 ωρες reset δεν το γνωριζω.
polidis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Min kolas kai min akous kanenan to kinitaki einai No1. Alla tespa kai na exei bugs opos isxirizete o kolitos sou diorthononde kai malista poli efkola pleon me anavathmisi apo to spiti. Oso gia tis egarmoges pou thes na exeis ena mono tha sou po. Gia afto to kinito kai gia ola pleon ta s60 yparxoune kai kikloforoune ta panda. Ara i teliki apofasi dikia sou kai Min kolas
apaixtos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 koita kai se sony ericsson p990 an thes smartphone ligo diaforetiko ston xeirismo.pandws to n73 deixnei poli kalo..
virgo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 πολύ καλό σαν δυνατότητες αλλά αν είναι να κυκλοφορείς με κάτι ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ογκώδες καλύτερα πάρε πάλμτοπ..
kostasplak1986 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 gia rikse mia matia edo --> http://www.myphone.gr/devices/preview-255.html! ! !
apaixtos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 min xexnas re patrida oti to n95 tha kostizei arketa parapanw kai apo n93i...milame gia kapou 750 euro logika...allo ta 474 to n73 kai allo ta 700-750 tou n95 .kai na dwseis tosa gia kinito den leei...
savvvas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 γειά σας παιδιά, μου έχει μπει στο μάτι το Ν73 της ΝΟΚΙΑ... όμως άκουσα έναν ιδιοκτήτη του να μου λέει ότι είναι γεμάτο bugs και θέλει κάθε 2 ώρες reset (!!!), πράγμα που με αποθάρυνε... Ξέρετε εσείς κάτι τέτοιο; οι πιο σημαντικές ιδιότητες του Ν73 που με ενδιαφέρουν είναι οι εφαρμογές office κτλ, όπως και η δυνατότητα να εγκαθιστώ εφαρμογές. πως σας φαίνονται τα ήδη υπάρχοντα που έχει εγκατεστημένα; ναι! κολάει τρομερα! το έχω και ξέρω. πρέπει να του κάνεις update, για να ξεκολήσει.θα σου πρότεινα να πάρεις κάποιο άλλο.
nikoss Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 πολύ καλό σαν δυνατότητες αλλά αν είναι να κυκλοφορείς με κάτι ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ογκώδες καλύτερα πάρε πάλμτοπ.. Ε οχι δεν ειναι τοσο ογκωδες οσο το παρουσιαζεις,εξαιρεισαι εαν εχεις συνηθισει στα motorola που εχουν παχος μερικα χιλιοστα.Απο καινουργια n-series ειναι ισως το πιο μικρο σε διαστασεις.
JOHNX2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 TO EXO EDO KAI 2 MINES... na exo kani to poli 3-4 restart kai auta otan eixa tin proti ekdosi logismikou perasmeni sto tilefono. Tora me tis anavathmisis oute logos gia restart
savvvas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 TO EXO EDO KAI 2 MINES... na exo kani to poli 3-4 restart kai auta otan eixa tin proti ekdosi logismikou perasmeni sto tilefono. Tora me tis anavathmisis oute logos gia restart se parakalo poli, 8a i8ela na mou peis pos ekanes update? monos sou, i to piges se kana magazi? An to ekanes monos sou, pos to ekanes?
MagicaDeSpell Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 to exw edw kai merikes meres... poly ikanopoihtiko, se oles tis leitourgies tou, arketa kalo tha elega. alla den mou krataei poly h mpataria, an kai den kanw kataxrhsh... mhpws yparxei kapoio problem?
flik Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 MagicaDeSpell μήπως το έχεις ενεργοποιημένο σε 3G δίκτυο(διπλής λειτουργίας). Έτσι είναι προρυθμισμένο εργοσταασιακά. Αν δεν το έχεις αλλάξει, πάνε Εργαλεία -> Ρυθμίσεις -> Δίκτυο -> λειτουργία δικτύο και βάλτο σε GSM. Θα δεις μεγάλη διαφορά. Αν πάλι το έχεις ήδη κάνει αυτό, μήπως γενικά αφήνεις πολλές εφαρμογές να τρέχουν; Γενικά πάντως κρατάει πάρα πολύ η μπαταρία του.
MagicaDeSpell Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 thanx mate... to dokimasa, tha doume apotelesmata apo edw kai pera...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.