Προς το περιεχόμενο

2 XP sto idio PC-Pws diagrafw to 1?

happy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους!

Στο PC μου εχω 1 σκληρο δισκο ΙDE(νομιζω...με το πλατύ γκρι καλώδιο ετσι δεν λεγονται?) και 1 SATA,στον καθέναν από τους οποίους έχω εγκαταστησει τα ΧΡ και επιλεγω καθε φορα στιν εκκινηση ποια θα χρησιμοποιήσω..Τωρα θελω να διαγράψω τα ΧΡ που βρισκονται στον SATA δισκο μου..Αυτο μπορω να το κανω απο τη Διαχειριση Δισκων στα αλλα ΧΡ απλα διαγραφοντας το partition του SATA δισκου(50GB απο τα 300)?Μηπως ετσι θα διαγραφει και ο bootloader και δεν θα εκκινουν και τα ΧΡ που θελω να κρατησω?

Ο λογος που θελω να τα διαγραψω ειναι οτι θελω να εγκαταστησω Kubuntu...λογικα θα γινει μπαχαλο αν παω να τα βαλω πανω απο τα 2 ΧΡ ετσι?

Αν μπορει καποιος να με βοηθησει,γιατι με τους bootloaders εχω τσακωθει πολλες φορες...

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Στη θεωρία το Kubuntu θα εγκατασταθεί σε διαμέρισμα δίσκου και απλά θα έχεις τρείς επιλογές στο bootloader. Επειδή πολλά μπορεί να πάνε στραβά κατα τη διάρκεια και να μην αναγνωρίζει κανένα λειτουργικό το pc σου, καλό θα ήταν να μην την κάνεις μόνος σου τη διαδικασία, ασε που windows και linux δεν τα πάνε πολυ καλά στην εκκίνηση (linux δεν είναι το Kubuntu?? ή ubuntu??? με μπερδεψες!!!!?? )

Δημοσ.
ασε που windows και linux δεν τα πάνε πολυ καλά στην εκκίνηση (linux δεν είναι το Kubuntu?? ή ubuntu??? με μπερδεψες!!!!?? )

ε???????ποιος το ειπε αυτο με την εκκινηση???/μια χαρα τα πανε!

σχετικα με τα ubuntu,kubuntu κλπ διαβασε εδω

εγκαθιστας κανονικα τα kubuntu στο partition που θελεις (αυτο που εχει τα XP που ειναι να φυγουν)και μετα ρυθμιζεις τον grub.οι ρυθμισεις γινονται μεσα στην εγκατασταση των kubuntu.αν προκυψει προβλημα κανε ποστ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...