thanasisk Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 εγώ το πήρα το σάββατο στα multirama προς 38 ευρώ. Παίζει τα πάντα κανονικά. Το έβαλα σε 32" τηλεόραση και πράγματι οι υπότιτλοι είναι πολύ μικροί. Μήπως ξέρει κάποιος αν υπάρχει τρόπος για να μεγαλώσουν; εκτός βέβαια απο το avisub
tolis664 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Το πήρα και εγώ 14/2/07 από Public τα έπαιζε όλα μια χαρά και πολλές ώρες, 26/02/07 χάλασε δεν φόρτωνε τα δικάκια, 28/2/07 ξαναέφτιαξε και 01/03/07 ξαναχάλασε.... Σήμερα το πάω πίσω να δούμε τι θα γίνει. Υποψιάζομαι ότι ζεστένεται πάρα πολύ εύκολα, και μάλλον χρειάζεται να το κλείνεις και από πισω με το on/off.
thantalos1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Το έχω εδώ και τρείς εβδομάδες και παίζει μεν τα πάντα άψογα έχει όμως κάποια μειονεκτήματα όπως Οι υπότιτλοι (SRT), είναι μκροί πράγματι διαβάζονται μεν όμως είναι κουραστικοί (εχω 26αρα TV φαντάζομαι πως με μια 36αρα+ θα ήταν ΟΚ). Πρέπει να το κλείνεις,ανοίγεις απο το on/off του που βρίσκεται στην πίσω του πλευρά κάτω απο το καλώδιο της τροφοδοσίας (πολύ άβολο). Βλέπεις μόνο ένα μικρό μέρος απο το όνομα του αρχείου που έχεις στο δίσκο οπότε μπορεί να μην ξέρεις τι είναι τι. Επίσης σαν κατασκευή φαίνεται να είναι εντελώς της πλάκας (όμως προς το παρών δουλεύει τέλεια). ...αυτά
kleidokratwr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Αυτό με το on/off στο πίσω κουμπακι με εκνευρίζει πολύ διότι όταν το έχεις αφήσει στο on σε standby mode και πας να ανοίξεις με το τηλεκοντρός τις μισές φορές θα ανοιξει και τις αλλόμισες θα πρέπει να πας και να το κάνεις reset με το κουμπί on/off. Πλάκα πλάκα όταν το έχεις σε standby κάνει ένα περίεργο θόρυβο. Σίγουρα είναι απο αυτό ο θόρυβος διότι με το που το κλείνω φεύγει.
3an8os Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Εγώ μονίμως όταν δεν το χρησιμοποιώ το κλείνω με το κουμπί από πίσω. Παιδιά το συνιστώ και σε σας γιατί αυτά τα κινέζικα 'κάψε-με' μπορεί στην κυριολεξία να μας κάψει το σπίτι. Δεν εμπιστεύομαι τα κινέζικα προϊόντα σε θέματα ασφάλειας. Μη στηρίζεστε στο standby. Κλείστε το τελείως. Πάντως παίζει καλά για τα λεφτά του.
ssof Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Το πήρα και εγώ 14/2/07 από Public τα έπαιζε όλα μια χαρά και πολλές ώρες, 26/02/07 χάλασε δεν φόρτωνε τα δικάκια, 28/2/07 ξαναέφτιαξε και 01/03/07 ξαναχάλασε....Σήμερα το πάω πίσω να δούμε τι θα γίνει. Υποψιάζομαι ότι ζεστένεται πάρα πολύ εύκολα, και μάλλον χρειάζεται να το κλείνεις και από πισω με το on/off. Ωχ !!!! μιά από τα ίδια, το επέστρεψα στο Macro και πήρα καινούργιο !!!!! Για να δούμε ..........
actorgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Να βαλετε μια πριζα με διακοπτη 3? περιπου.Ετσι θα το απομονωνετε απο το ρευμα στο stand by και δεν ρισκαρετε να χαλασει το διακοπτακι του dvd.
kleidokratwr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Να βαλετε μια πριζα με διακοπτη 3? περιπου.Ετσι θα το απομονωνετε απο το ρευμα στο stand by και δεν ρισκαρετε να χαλασει το διακοπτακι του dvd. Η αλήθεια είναι οτι αν φοβόμαστε μην χαλάσει το διακοπτάκι του dvd τότε να μην το πάρουμε καθόλου. Εντάξει είναι ΓΤΠ αλλα όχι και έτσι. Δεν λέω οτι δεν θα χαλασει ποτε το συγκεκριμένο διακοπτάκι αλλα εντάξει όχι και να προβλέπω οτι θα χαλάσει για να πάρω προφυλάξεις. Πιστεύω οτι είναι κάπως υπερβολικό.
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Τα φτυσε μάλλον και το δικό μου.... Εκει που έπαιζε ξαφνικά κόλλησε και τώρα δε φωρτώνει με τίποτα το δισκάκι... Αύριο επιστροφή για service/αλλαγή....
nik7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 παιδιά το πήρα και δεν μου παίζει υπότιτλους srt... έβαλα ελληνικά... αλλά γιόκ... τι μπορεί να φταίει??? κανα firmware παίζει?
Japan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 παιδιά το πήρα και δεν μου παίζει υπότιτλους srt... έβαλα ελληνικά... αλλά γιόκ... τι μπορεί να φταίει??? κανα firmware παίζει? Δεν τους δείχνει καθόλου, ή τους δείχνει λάθος? Κάνεις την επιλογή πριν ξεκινήσει η ταινία? Είναι με το σωστό όνομα?
nik7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 το αρχείο είναι σωστό... τι επιλογή ??? μιλάω για divx... όχι για DVD... δεν δείχνει καθόλου υπότιτλους...
Japan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Όταν βάλεις το δισκάκι και επιλέξεις ποια ταινία θέλεις, σου βγάζει κάποιο μήνυμα για τους υπότιτλους. Πρέπει να επιλέξεις εκεί το σωστό srt.
3an8os Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Epishs to arxeio ypotitlwn prepei na exei to idio onoma me to arxeio divx.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.