Physics_Rulez Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε μου μπερδεύεσαι. Μιλάω για το avisub, με το οποίο περνάς τους υπότιτλους στην ταινία μέσα σε ένα λεπτό χωρίς re-encoding, και δημιουργείται ένα αρχείο .divx, που υποτίθεται οτι υποστηρίζεται μόνο από divx certified συσκευές Για srt υπότιτλους απλά πρέπει να θέσεις στα settings "Υπότιτλοι DivX -> Ελληνικοί"
hdkeys Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 a etsi fasi.kalo ayto den to iksera. oso gia to allo den vgazei akri o dikos moy...akoma.
kleidokratwr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 to pire enas filos apo media markt alla den mporei na dei katholoy subs.ti na pezei re guys?exei kamia rithmisi sto setup (ektos apo ayto poy anaferetai gia ta rosika). thanx Αν το μοντέλο είναι ακριβώς το ίδιο απλά πρέπει να πάει απο τις ρυθμίσεις και να επιλέξει γλώσσα υποτιτλων: "ελληνικά" αντί του προεπιλεγμένου "κυριλικά". Επίσης εκει που ξεκινάει το βίντεο και τον ρωτάει τι να κάνει με τους υποτίτλους να σιγουρευτεί οτι επιλέγει τους υπότιτλους.
hdkeys Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 einai to upxus dvd mini-369. den mporei na dei me tipota akoma...toy vgazei subtitles off otan pataei to subs apo to telecontrol.
dali13gr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Εκεί που βγάζει subtitles off πρέπει να έχει από κάτω το όνομα του αρχείου των υπότιτλων. Να σημειωθεί ότι παίζει και υπότιτλους που έχουν διαφορετικό όνομα από το αρχείο της ταινίας. Και για όσους είναι από βόρεια Ελλάδα, το έχει και στο Public στο Cosmos με 29?.
kleidokratwr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 ..toy vgazei subtitles off otan pataei to subs apo to telecontrol. Το δοκίμασα χθές. Το κουμπί στο τηλεκοντρόλ είναι μάλλον για τα dvd που έχουν ειδικό κομμάτι με τα subs. Για τους υπότιτλους σε srt πχ πρέπει να τους φορτώσεις μαζί με το avi στην αρχή. Γι αυτό το λόγο με το που πατήσεςι το enter για να παίξει η ταινία σου βγάζει μια λίστα με τα srt αρχεία που είναι διαθέσιμα για να επιλέξεις εσύ όποιο θέλεις. Τι μλκ αυτό με τον περιορισμό χαρακτήρων; Πρέπει δλδ σώνει και καλά να διαβάζει/δείχνει τους πρώτους x χαρακτήρες; Καταφέρνει και όλα τα filenames καταλήγουν να έχουν το ίδιο όνομα. Εδώ κάνει άλλα και άλλα θαύματα, τα filenames δεν μπορούν να διορθώσουν; :neutral:
jason88 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 πηρα και γω 1τετοιο μαραφετι και παω να παιξω ενα .avi και βγαζει ΗD not supported. Τι τρεχει? Edit: το προβλημα του ειναι η αναλυση του divX. αυτο που ειχα ηταν 1280x720. Το μετετρεψα σε 720x576 και το παιζει.
Luxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Πολυ καλο. Το πηρα και εγω σημερα.. Lol το τηλεκοντρολ ειναι ολοιδιο με αυτο του United 7080
3an8os Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Πήρα κι εγώ χθες το βράδυ ένα από τον Κωτσόβολο στο Mall για 29?. Υπήρχαν 5-6 κομμάτια. Τώρα δεν ξέρω αν έχει μείνει τίποτα. Δοκίμασα παίζει divx, xvid, ελληνικούς υπότιτλους srt (οι οποίοι είναι λίγο μικροί αλλά όχι πολύ - με .divx δε δοκίμασα - το φόντο δεν το βρίσκω ενοχλητικό).
cool_myll Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Για Θεσσαλονίκη που θα το βρούμε ? Multirama δεν το έχει πλεον...
dali13gr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δοκίμασε στο Public στο Cosmos. Εγώ από εκεί το πήρα. Μέχρι πριν 2 βδομάδες είχε πάντως.
cool_myll Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Κοτσόβολο Τσιμισκή δεν το είχαν Μου είπαν να πάω σε MEGA Κοτσοβολος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.