Προς το περιεχόμενο

UPXUS DVX Player 35 euro παίζει ελληνικά!!!

Japan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις το αγόρασα από Κοτσόβολο για 35 ευρώ, αρχικά με ενδοιασμούς γιατί δεν είναι divx certified. Είναι μικρούλι, και παίζει μαμίσια ελληνικούς υπότιτλους στα divx. Έχει βέβαια ένα μαύρο background στους υπότιτλους, και αργεί λίγο να πάρει μπροστά, αλλά για την τιμή αυτή...

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποιας εβδομάδας είναι το διαφημιστικό?

To μοντέλο είναι το DVD Upxus Mini 369.

Εμένα απλά είχε ως default κυριλλικά στους υπότιτλους των divx και έπρεπε να το αλλάξω από το setup.

Δημοσ.

Μια χαρά, ήθελα ένα δεύτερο για το υπνοδωμάτιο.

Έχε υπ'όψιν πως πρέπει να αλλάξεις τα settings στο setup, εμένα μου τα έδιχνε ρώσικα στην αρχή.

Δημοσ.

Η γραμματοσειρά είναι μεγάλη;

edit: Αυτό το μαύρο φόντο κρύβει τελείως το video? είναι ενοχλητικό? μπορείς να ποστάρεις ένα screenshot (μια φωτογραφία που να φαίνονται)?

Δημοσ.

Αν μπορείς πόσταρε μια φωτογραφία.

Με ενδιαφέρει και μένα πολύ το θέμα αυτό.

Επίσης κάτι άλλο:

Σε τι μορφή πρέπει να είναι οι υπότιτλοι;

Η γνωστή .srt ή .sub ή .txt ή το δίδυμο .idx .sub κάνουν;

Δημοσ.

Οι υπότιτλοι είναι srt, τουλάχιστον αυτοί που δοκίμασα, δεν ξέρω αν διαβάζει και άλλα φορμάτς.

Όσο για το πως φαίνονται, σχετικά μικροί, και το μαύρο φόντο στρογγυλεύει στις άκρες και είναι ακριβώς στο μάκρος που είναι και οι εκάστοτε υπότιτλοι.

Αν μπορέσω θα ανεβάσω φώτο.

Δημοσ.

Αυτό το σχετικά μικροί υπότιτλοι δε μου άρεσε. Επειδή είναι φθηνό δηλαδή δεν μπορούσαν να βάλουν μια πιο μεγάλη γραμματοσειρά; έλεος.

Δημοσ.

Το είδα σε 14άρα τηλεόραση, οπότε σε κανονική θα φαίνεται αλλιώς. Μην σας πάρω και στον λαιμό μου.

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα, κι εγώ το Σαββάτο (που δεν ήταν ακόμη σε προσφορά) που πήγα, στον έναν Κοτσόβολο δεν το είχαν καθόλου και στον άλλο είχε 2 κομμάτια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...