Japan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Μόλις το αγόρασα από Κοτσόβολο για 35 ευρώ, αρχικά με ενδοιασμούς γιατί δεν είναι divx certified. Είναι μικρούλι, και παίζει μαμίσια ελληνικούς υπότιτλους στα divx. Έχει βέβαια ένα μαύρο background στους υπότιτλους, και αργεί λίγο να πάρει μπροστά, αλλά για την τιμή αυτή...
AlexNet Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Egw giati to eida me 29 Euro sto diafimistiko ? Na to agorasw diladh, h' tzampa 8a paei?
Japan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Ποιας εβδομάδας είναι το διαφημιστικό? To μοντέλο είναι το DVD Upxus Mini 369. Εμένα απλά είχε ως default κυριλλικά στους υπότιτλους των divx και έπρεπε να το αλλάξω από το setup.
AlexNet Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 To diafimistiko einai tis evdomada 5-10/2 k to exei apo 49 sta 29E. 8a kanw mallon mia volta apa Kotsovolo mes sti vdomada,mazi me ena dokimastiko diskaki,na dw ti ginetai.
Japan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Μια χαρά, ήθελα ένα δεύτερο για το υπνοδωμάτιο. Έχε υπ'όψιν πως πρέπει να αλλάξεις τα settings στο setup, εμένα μου τα έδιχνε ρώσικα στην αρχή.
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Η γραμματοσειρά είναι μεγάλη; edit: Αυτό το μαύρο φόντο κρύβει τελείως το video? είναι ενοχλητικό? μπορείς να ποστάρεις ένα screenshot (μια φωτογραφία που να φαίνονται)?
kleidokratwr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Αν μπορείς πόσταρε μια φωτογραφία. Με ενδιαφέρει και μένα πολύ το θέμα αυτό. Επίσης κάτι άλλο: Σε τι μορφή πρέπει να είναι οι υπότιτλοι; Η γνωστή .srt ή .sub ή .txt ή το δίδυμο .idx .sub κάνουν;
Japan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Οι υπότιτλοι είναι srt, τουλάχιστον αυτοί που δοκίμασα, δεν ξέρω αν διαβάζει και άλλα φορμάτς. Όσο για το πως φαίνονται, σχετικά μικροί, και το μαύρο φόντο στρογγυλεύει στις άκρες και είναι ακριβώς στο μάκρος που είναι και οι εκάστοτε υπότιτλοι. Αν μπορέσω θα ανεβάσω φώτο.
Japan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 To μηχάνημα είναι στο τωρινό φυλλάδιο http://www.kotsovolos.gr/CMS/Library/Documents/PDF/Offers/7th/86-pg02%20BG.pdf Βέβαια γιατί λέει ότι η αρχική του τιμή είναι 49 ευρώ ενώ εγώ το πήρα 35 είναι άλλη ιστορία...
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Αυτό το σχετικά μικροί υπότιτλοι δε μου άρεσε. Επειδή είναι φθηνό δηλαδή δεν μπορούσαν να βάλουν μια πιο μεγάλη γραμματοσειρά; έλεος.
Japan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Το είδα σε 14άρα τηλεόραση, οπότε σε κανονική θα φαίνεται αλλιώς. Μην σας πάρω και στον λαιμό μου.
thantalos1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Πήγα σήμερα απο τον Πιασό**λο όμως είχε γίνει ανάρπαστο...
Japan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Πλάκα πλάκα, κι εγώ το Σαββάτο (που δεν ήταν ακόμη σε προσφορά) που πήγα, στον έναν Κοτσόβολο δεν το είχαν καθόλου και στον άλλο είχε 2 κομμάτια.
powersky Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Υπάρχει και στα Multirama. Τιμή στο site ?38.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.