Προς το περιεχόμενο

Κρυφές Σελίδες

Dreamchaser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
knave δεν ειναι ο βαλες στα αγγλικα η βλακειες λεει το λεξικο μου??παντος εμενα δεν μου βγενει!!:neutral: ...Αν θελει καποιος help λιγο!!

hit the road jack

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

:confused: ....................jack........................:confused:

knave δεν ειναι ο βαλες στα αγγλικα η βλακειες λεει το λεξικο μου??παντος εμενα δεν μου βγενει!!:neutral: ...Αν θελει καποιος help λιγο!!

ap' oti katalabes... i lysi einai jack

Δημοσ.

εκει που λεει για τον Buchanan...εχω βαλει και president και presidenτ of τhe united states και πολλα αλλα,ομως δεν βγαινει τι γινεται??Μπορει να ριξει κανεις καμια βοηθεια!!!:twisted:

Δημοσ.

Ωραια το εβγαλα ολο σε λιγοτερο απο μιση ωρα. χρειαστηκα βοηθεια μονο στην πρωτη σελιδα και σε εκεινο με τους πρωθυπουργους. εκεινο με τις πραξεις καλη φαση, το εκανα με χαρτι και μολυβι. μονο ενα εβαλα στην τυχη και δεν καταλαβα πως βγαινει. εκει που λεει τι χρωμα θα εχει η αρκουδα και η σωστη απαντηση ηηταν το ασπρο.

Δημοσ.

Θες τον επόμενο πρόεδρο, πχ είσαι στην 16 σελίδα, άρα πρέπει να πας στη 17, (παράδειγμα είναι αυτό) άρα, δες απο το βικι τι πρόεδρος ήταν ο Buchanan...

Δημοσ.

γεια χαρα παιδια.. τι κολλημα ειναι αυτο? μου εστειλαν σημερα το link και εχω φτασει στο 17 μονη μου χωρις καμμια βοηθεια!!! αλλα τωρα κολλησα κι εχω τρελλαθει προσπαθω να βρω τι το συσχετισμο του 17 με το 10001 που μου γραφει στη σελιδα....... μηπως υπαρχει καμμια βοηθεια??????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...