r0Ck Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 knave δεν ειναι ο βαλες στα αγγλικα η βλακειες λεει το λεξικο μου??παντος εμενα δεν μου βγενει!!:neutral: ...Αν θελει καποιος help λιγο!! hit the road jack
djsoulis1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 ....................jack........................ knave δεν ειναι ο βαλες στα αγγλικα η βλακειες λεει το λεξικο μου??παντος εμενα δεν μου βγενει!!:neutral: ...Αν θελει καποιος help λιγο!! ap' oti katalabes... i lysi einai jack
kflabouris Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 εκει που λεει για τον Buchanan...εχω βαλει και president και presidenτ of τhe united states και πολλα αλλα,ομως δεν βγαινει τι γινεται??Μπορει να ριξει κανεις καμια βοηθεια!!!:twisted:
N1ghtW0lf Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 diabase tis proigoumenes selides kai 8a breis th lush... O buchanan htan oti einai twra o Bush, apla h apanthsh krubetai ston ari8mo ths selidas, kai sto poios proedros htan o buchanan Hint: http://www.Wikipedia.org
Luxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Ωραια το εβγαλα ολο σε λιγοτερο απο μιση ωρα. χρειαστηκα βοηθεια μονο στην πρωτη σελιδα και σε εκεινο με τους πρωθυπουργους. εκεινο με τις πραξεις καλη φαση, το εκανα με χαρτι και μολυβι. μονο ενα εβαλα στην τυχη και δεν καταλαβα πως βγαινει. εκει που λεει τι χρωμα θα εχει η αρκουδα και η σωστη απαντηση ηηταν το ασπρο.
kflabouris Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 diabase tis proigoumenes selides kai 8a breis th lush... O buchanan htan oti einai twra o Bush, apla h apanthsh krubetai ston ari8mo ths selidas, kai sto poios proedros htan o buchanan Hint: http://www.Wikipedia.org εψαξα wikipedia αλλα δεν μπορεσα να το βρω,θα το ξανακοιταξω ομως!!:|
Lomar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Θες τον επόμενο πρόεδρο, πχ είσαι στην 16 σελίδα, άρα πρέπει να πας στη 17, (παράδειγμα είναι αυτό) άρα, δες απο το βικι τι πρόεδρος ήταν ο Buchanan...
N1ghtW0lf Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 akribws etsi einai h lush kai uparxei sto wikipedia, opws uparxei kai h lush sto sugkekrimeno thread kapoies selides poio pisw!
sotosko Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 τελικα τι γραφουμε για να παμε απο το 19 στο 20 γιατι δεν καταλαβα ?
Dorita Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 γεια χαρα παιδια.. τι κολλημα ειναι αυτο? μου εστειλαν σημερα το link και εχω φτασει στο 17 μονη μου χωρις καμμια βοηθεια!!! αλλα τωρα κολλησα κι εχω τρελλαθει προσπαθω να βρω τι το συσχετισμο του 17 με το 10001 που μου γραφει στη σελιδα....... μηπως υπαρχει καμμια βοηθεια??????
N1ghtW0lf Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 to 10001 einai binary number...an den kses ta basika tou binary,einai duskolo na to breis... gia na boh8hsw, h logikh einai auth, 00,01,10,11,
Dorita Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 χίλια ευχαριστώ παιδια.. προχωρησα στην επομενη.....ελπιζω να μην κολλησω ξανα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.