Προς το περιεχόμενο

Γιατι Τα Acer Και Inovator Einai Φολα????

sppoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα Εχω Μπει Στην Διαδικασια Να Αγορασω Καινουριο Laptop Και Τα Φραγκα Που Εχω Ειναι Περιορισμενα!!!

Δηλαδη Εχω Γυρω Στα 1000ε... Απλα Θελω Να Ειναι Κατι Καλο!!!

Τι Ζηταω???τα Παντα!!! Να Μου Πεισ Με 1000ε Τα Θελεισ Ολα?

Εχω Βρει 2 Laptopakia Εκει Στα 1000ε Και Εχουν Απιστευτα Χαρακτηριστικα Για Τα Λεφτα Τουσ.σηγκεκριμενα Εχω Βρει Ενα Acer Και Ενα Innovator.το Θεμα Ειναι Ειναι Καλεσ Μαρκεσ Γιατι Για Να Πω Την Αλληθεια Δεν Εχω Ακουσει Και Τα Καλυτερα Λογια!!!

Τι Να Κανω? Εχετε Να Μου Προτεινετε Κατι??

Thanks!!!

Δημοσ.

εγω θα σε ρωτησω κατι

δεν σου κανει εντυπωση που σε αυτα τα λεφτα εχουν,οτι προσφερουν αλλοι στα 1400+?

στα 1000 παιρνεις τοσιμπα πολυ καλο

με διπυρινο και 1 γιγα μνημη αλλα χωρις καλη καρτα γραφικων

αλλα παιρνεις τοσιμπα

μπες στο http://www.play247.gr να δεις

Δημοσ.
Βασικα Εχω Μπει Στην Διαδικασια Να Αγορασω Καινουριο Laptop Και Τα Φραγκα Που Εχω Ειναι Περιορισμενα!!!

Δηλαδη Εχω Γυρω Στα 1000ε... Απλα Θελω Να Ειναι Κατι Καλο!!!

Τι Ζηταω???τα Παντα!!! Να Μου Πεισ Με 1000ε Τα Θελεισ Ολα?

Εχω Βρει 2 Laptopakia Εκει Στα 1000ε Και Εχουν Απιστευτα Χαρακτηριστικα Για Τα Λεφτα Τουσ.σηγκεκριμενα Εχω Βρει Ενα Acer Και Ενα Innovator.το Θεμα Ειναι Ειναι Καλεσ Μαρκεσ Γιατι Για Να Πω Την Αλληθεια Δεν Εχω Ακουσει Και Τα Καλυτερα Λογια!!!

Τι Να Κανω? Εχετε Να Μου Προτεινετε Κατι??

Thanks!!!

Eγώ θα σου πώ το εξής:

Μήν αγοράσεις το laptop που θα επιλέξεις αν δεν το έχεις χιλιοψάξει πρώτα το πράγμα.

Αρκετά laptops από όλες τις μάρκες παρουσιάζουν μικρά ή μεγάλα προβλήματα και σίγουρα δεν θέλεις να μπλέξεις με μία τέτοια αγορά.

Όταν διαλέξεις 1-2-3 μοντέλα που σε ενδιαφέρουν μπές εδώ.

Eίναι από τα καλύτερα φόρουμς για laptops που υπάρχουν και θα βρείς πάρα πολλούς χρήστες των laptops που σε ενδιαφέρουν. Θα δείς εντυπωσεις, benchmarks και τυχόν προβλήματα/ελλατώματα που μπορεί να έχουν.

Έτσι θα είσαι σίγουρος για την αγορά σου.

Όσο για την ACER, επειδή έχω προσωπική εμπειρία να σου πώ τις εντυπώσεις μου.

Έχω τον ACER Aspire 1714SMI, ένα laptop γομάρι εδώ και 3 σχεδόν χρόνια. Επειδή το χρησιμοποιώ για internet/downloads κλ κλ, χωρίς καμία υπερβολή, το μηχάνημα δεν έχει κλείσει ποτέ εδώ και 3 χρόνια. 24 ώρες το 24-ωρο ανοιχτός, 7 μέρες την εβδομάδα.

0 προβλήματα. Ουδέποτε μου εμφάνισε το παραμικρό, πέρα από ένα ανεμιστηράκι του που τα έφτυσε και το DVD-writer που κουράστηκε. Αλλά μιλάμε για 24 με 25 χιλιάδες ώρες συνεχόμενης λειτουργίας.

Ένας κολλητός μου, εντυπωσιασμένος από το laptop μου, αγόρασε πρίν ενάμιση χρόνο το επόμενο μοντέλλο, τον ACER Aspire 1810. Μετά από ένα χρόνο και ενάμιση μήνα του κάηκε η motherboard. Και είχε λήξει η εγγύηση.

Πήραμε τήλ την ACER και δεχθήκαν να του φτιάξουν τον υπολογιστή δωρεάν.

Αυτές είναι οι προσωπικές μου εντυπώσεις και δεν αντικατοπτρίζουν σε καμία περίπτωση τον κανόνα.

Επίσης, να ξέρεις ότι αν αγοράσεις ACER laptop, μπορείς με 50 ευρώ νομίζω να αγοράσεις 3-ετη εγγύηση. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

πραγματικα εντυπωσιακο, εγω 2 γνωστους με ασερ που εχω τους βγηκαν ζημιαρικα και με αντιπροσωπεια μπλεξιμο. τι αν πεις....

Δημοσ.

Γι'αυτό και είπα ότι οι εντυπώσεις μου δεν αντικατοπτρίζουν το κανόνα.

Είναι πώς θα σου κάτσει.

Πάντως, γενικά μιλώντας, εγώ είμαι κατά της αγοράς laptop παρά μόνο αν σου είναι 1000% απαραίτητος.

Και αυτό γιατί αν σου βγάλουν πρόβλημα, ανεξάρτητα του τί μάρκας είναι, έχεις αρκετές πιθανότητες να βρείς μπλεξίματα με την aftersales εξυπηρέτηση.

Έχω ακούσει πολλές ιστορίες τρόμου από όλες σχεδόν τις εταιρίες.

Πάντως, κι εγώ θα συμφωνήσω ότι είναι καλό να επιλέξεις μιά γνωστή μάρκα όπως Toshiba, HP κλ κλ, αφού όμως πρώτα έχεις χιλιοψάξει το συγκεκριμένο μοντέλο και είσαι σίγουρος ότι δεν βγάζει προβλήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...