Προς το περιεχόμενο

Ιδού η Ρόδος ... πού είναι το hot spot?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν hot spots στην πόλη της Ρόδου? Η ερώτησή μου είναι μάλλον ρητορική γιατί μόλις έβαλα wireless adsl μου εμφανίστηκε παράθυρο σύνδεσης με hotspot γειτονικού ξενοδοχείου. Όμως πριν ένα μήνα ο Γερμανός με είχε διαβεβαιώσει πως δεν είχε hotspots στο κέντρο της πόλης. Ξέρει κανείς αν και πόσα είναι και πώς μπορεί κανείς να συνδεθεί?

Δημοσ.

επισης υπαρχει ενα swedish cafe στη περιοχη μανδηλαρα στο κεντρο με free παροχη wireless internet στους πελατες του. ετσι θα πινεις και θα σερφαρεις ταυτοχρονα. προς θεου δε κανω διαφημηση. απλα ειμαι ροδιτης και το αναφερω.

Δημοσ.
Re file an vreis ena hot spot opoioydipote provider theleis onoma kai kwdiko gia na sindetheis??? Pws akrivws sindeesai me to hot spot.

εξαρταται απ'το hot-spot.αν ειναι free,απλα κανεις συνδεση και εχεις τσαμπα προσβαση.αν δεν ειναι free χρειαζεσαι ονομα χρηστη/κωδικο/κλειδι wep (αναλογα)

η forthnet ξερω οτι εχει hot-spot (για ροδο δεν ξερω) στα οποια συνδεεσαι ειτε με την nentkey wi-fi ειτε αν εισαι συνδρομητης κλπ

Δημοσ.
επισης υπαρχει ενα swedish cafe στη περιοχη μανδηλαρα στο κεντρο με free παροχη wireless internet στους πελατες του. ετσι θα πινεις και θα σερφαρεις ταυτοχρονα. προς θεου δε κανω διαφημηση. απλα ειμαι ροδιτης και το αναφερω.

και στη Διαγοριδων!!Αλλα δυσυχως εχουν εμβελια μεσα στα ορια του μαγαζιου..:rolleyes: αν δοκιμασεις απο πιο μακρια..τζιφος..

Είμαι περιοχή ''Πλάζα'' - δεν κάνουμε ένα subforum οι Ροδίτες? Απ΄ότι βλέπω έχουμε κόσμο (και) εδώ *

Καθολου κακη ιδεα.Ροδος rulz.:-D

Δημοσ.

paidia san Rodiths dhlono apo osa xero oti den yparxoun hot spots.

Omos sto swedish cafe (ayto konta sto Panepisthmio Aigaiou (pou allou!)

opoios parei forhto ypologisth exei asyrmato Internet kai benei...

kalh fash de leo. Enoite oti den kano diafhmish apla to epibebeono!

Gia ta alla pou ipate DEn GNORIZO TIPOTA. As ta epibebeosoume.

sthn polh meno paidia ego. eseis; mou fainetai na kanoume kanena meeting

insomnia-cafe sti Rodo ! he he

Δημοσ.

Μπραβο ροδιτες, δημοσιο δικτυο δεν υπαρχει αλλα προσπαθειες απο ξενοδοχεια και καφετεριες ειναι αρκετες...

Δημοσ.

Δηλαδή ρε παιδιά λέτε, ότι για να συνδεθείτε στο δίκτυο, θα πάτε να στήσετε έξω από το Πλάζα ή το σουηδικό κι αν κάτσει έκατσε; Τρελό μου φαίνεται. Και βέβαια πιο τρελό, που το Πλάζα και το σουηδικό δεν έχουν βάλει κωδικό στο μηχανάκι τους.

Ωραία εικόνα πάντως! Φορτώνεις το laptop σε μια μηχανή ή στο convertible και παίρνεις σβάρνα την πόλη ψάχνοντας... Εμένα θα μου άρεσε να βάλουν ένα στο καστέλο, να σερφάρω κατηφορίζοντας την Ιπποτών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...