Προς το περιεχόμενο

speedtouch 585i V6

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια Θελω Την Βοηθεια Σασ Γιαν Κανω Upgrade Το Firmware Του Royter Μου. Το Royter Μου Ειναι Τησ Thomson.εχω Την Εκδοση 6.1.9.6 Την Οποια Την Εβαλα Μεσω Οδηγου.αλλα Οτα Παταω Την Επιλογη "have A Disk" Για Να Βαλω Νεο Firmware Στον Οδηγο Στο 50% Μου Βγαζει Σφαλμα. Τα Σκετα Αρχεια Εχουν Καταληξη Bwi Η Bli. Me Ποιο Προγραμα Τα Φλασαρω Αφου Δεν Τα Περναει Ο Οδηγοσ? Πειτε Αν Εχετε Παρομοιο Προβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε μου, εχω κι εγω αυτο το modem κι απο τοτε που εκανα upgrade στο firmware δεν λειτουργει πλεον σαν modem παρα μονο σαν router...

τελος παντον, απο που θελεις να κανεις upgrade? εχεις αρχειο exe? η εχεις bin? γιατι θελεις να κανεις upgrade και λειτουργει τορα κανονικα???

gia na pexei san modem prepei anti gia pppoa na to ftiaxeis san bridge ethernet.

ααααα οκ! ευχαριστω, θα κανω μια δοκιμη...

τα αρχεια εχουν καταληξη bwi h bli

που τα βρηκες τα αρχεια αφτα;;

Θα Ηθελα Να Ρωτησω Εαν Πρεπει Να Ανοιξω Πορτεσ Για Το Azureus Η Φτανει Η Ρυθμιση Που Εχω Κανει Μεσα Απο Το Web Interface Του Ρουτερ Δηλαδη Game Application Και Τα Σχετικα. Γιατι Με 2048 Και Παει Με 20κβ

μμμ ναι βρεθηκα κι εγω σε αυτη τη σελιδα με το ιδιο προβλημα.

προσπαθησες να φορτοσεις αυτα τα αρχεια μεσου το cd του, επιλεγοντας upgrade;;;

σου ανεβαζω τρεια firmware-version που δουλευαν στο δικο μου router. σε καμια ωρα ποσταρω το λινκ!

Θα Ηθελα Να Ρωτησω Εαν Πρεπει Να Ανοιξω Πορτεσ Για Το Azureus Η Φτανει Η Ρυθμιση Που Εχω Κανει Μεσα Απο Το Web Interface Του Ρουτερ Δηλαδη Game Application Και Τα Σχετικα. Γιατι Με 2048 Και Παει Με 20κβ

nai apo ekei anigeis.kai na anixeis den simenei oti tha paei pio grigora .to kathe torrent exartate apo pola.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...