tsialiam Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Kserei kaneis pws mporw na dhmiourghsw to UML diagramma gia kapoio kwdika se java? Me to eclipse h to myeclipse ginete?
bandito Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Kserei kaneis pws mporw na dhmiourghsw to UML diagramma gia kapoio kwdika se java? Me to eclipse h to myeclipse ginete? To eclipse εχει ενα plugin για uml . Υπάρχει και το Poseidon
Cue Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 To eclipse εχει ενα plugin για uml . Omondo λέγεται
georgeuk Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 xrisimopoise to staruml ti diagramma thes na kaneis. class? sequence?
tsialiam Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 To UML ti kaneis akribws? Auto pou thelw einai na tou balw ena programma (tvn kwdika tou pou einai se java) kai na mou bgalei poies klaseis uparxoun kai tis methodous pou autes exoun. An ginete auto , pws ginete?
Bspus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Εχω την εντυπωση οτι το κανει και το rational rose. Ειναι αρκετα δυνατο (και βαρυ) προγραμμα για τη δημιουργια UML. Υποστηριζει και τη δημιουργια κλασεων java (η c++) απο το UML (δηλωση μεθοδων αλλα φυσικα οχι υλοποιηση!) και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι κανει και το αντιθετο (reverse engineering το λεει). Πως γινεται να θελεις να φτιαξεις UML και να ρωτας τι κανει η UML?
Panagiotisn Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Το πιο ευχρηστο προγραμμα κ πιο ευκολο στο ειδος του ειναι το MagicDraw
zazik Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 to rational rose ksero ego , alla ego pou to eho doulepsei kanei to aditheto. diladi vazeis tis classes me ta atributes kai tis methodous klp klp. kai meta oles tis sheseis metaksi klasewn, kai an ola ine ok, sou petaei ton skeleto tou kodika kai grafeis ton algorithmo.to aditheto den ksero an ginete me rational rose,i me opiodipote allo programa, giati prosopika pistevo kai isso na simfoneite,oti ine edelos lathos na grapseis prota kodika kai meta na kaneis to UML.
Dionisos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Afto pou 8eleis na kaneis onomazetai UML Reverse engineering. Mporeis na to kaneis me to Netbeans. Edw einai ena tutorial gia to pws na to kaneis: UML Modeling: Reverse Engineering Java Applications.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Dokimase kai to Argouml: http://argouml.tigris.org/
islandero Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Εχω την εντυπωση οτι το κανει και το rational rose.Ειναι αρκετα δυνατο (και βαρυ) προγραμμα για τη δημιουργια UML. Υποστηριζει και τη δημιουργια κλασεων java (η c++) απο το UML (δηλωση μεθοδων αλλα φυσικα οχι υλοποιηση!) και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι κανει και το αντιθετο (reverse engineering το λεει). Πως γινεται να θελεις να φτιαξεις UML και να ρωτας τι κανει η UML? Ξερει καποιος που μπορω να βρω το rational rose? εχω φαει τον κοσμο!
parsifal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 30ήμερο trial download εδώ. Πρέπει να κάνεις register για να αποκτήσεις IBM ID...
Dr.Fuzzy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Rational, MagicDraw και Poseidon οπως ειπαν και οι υπολοιποι, αλλα για free αν θες το NetBeans το κανει μια χαρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.