Stergioszx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Έχω ένα P4 3.0, 768 MB και σε δίαυλο AGP έχω μια Hercules prophet 8500 LE 64MB. Eπειδή οι ανάγκες μου είναι συγκεκριμένες, δε με βλέπω σύντομα για αναβάθμιση ολόκληρου Η/Υ. Δεν παίζω πολλά παιχνίδια και αυτά που παίζω δεν είναι απαιτητικά. Κάνω ερασιτεχνική επεξεργασία φωτογραφίας, λίγο office, πολύ surfάρισμα. Τελευταία μου προέκυψε η σύνδεση του Η/Υ με μια πλάσμα 42'' μέσω DVI για να παίζω τα DVD μου από το PC. Θέλω να πάρω μια κάρτα γραφικών με την οποία το μηχάνημα αυτό θα...πεθάνει. Θα είναι η τελευταία του δηλαδή. Αυτή που έχει ήδη είναι ψιλοαρχαία, βασικά δε βρήκα ούτε ένα συγκριτικό τεστ που να την εμπεριέχει για να δω τελος πάντων τι διαφορά έχει από τις καινούργιες! Μου έχει μπει στο μάτι το chipset 6600GT της NVIDIA, αλλά είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις. Μήπως να πάρω μια 6200? Θα έχει μεγάλη διαφορά στην απόδοση από αυτή που ήδη έχω? Έχω ψιλομπερδευτεί να σας πω την αλήθεια...
kotetsi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Η 6600GT θα σε ικανοποιήσει απόλυτα, με δεδομένο τις συγκρατημένες απαιτήσεις σου. Τι τροφοδοτικό έχεις; Ίσως θα μπορούσες να προσανατολιστείς σε μια ακόμη πιο καλή κάρτα αν μπορεί να την αντέξει.
Stergioszx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Ένα 400άρι έχω το οποίο μετά από 3 λεπτά λειτουργίας γίνεται σχετικά ήσυχο... Τελικά δεν έχω καταλάβει, το chipάκι ΑΤΙ RADEON 8500 που... βρίσκεται σήμερα? πχ σε σχέση με μια ΑΤΙ9250 που κάνει σήμερα 30-40 ευρώ?
parsifal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Ήμουν έτοιμος να απαντήσω, αλλά το επιβεβαίωσα πρώτα και από εδώ: http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=23&card2=303 Καλύτερα με την 8500, ακόμη και την κομμένη LE εκδοχή που έχεις. Αν θες κάτι αισθητά καλύτερο, μάλλον σε αγγελία για μεταχειρισμένη κάρτα θα πρέπει να στραφείς. Κατά τη γνώμη μου, αγορά καινούργιας για το σκοπό που θες δεν αξίζει...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Σε σχεση με την 9250 ειναι λιιιιγο καλυτερη. Σε σχεση με μια οποιαδηποτε άλλη ειναι χειροτερη, από λιγο εως παρα πολύ! Μια 6600GT ειναι κλασεις ανωτερη, και ειναι ο,τι πρέπει για σενα. Και σαφως το τροφοδοτικο των 400watt, και μαπα να ειναι, την αντεχει.
Stergioszx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Κάτι σε μεταχειρισμένο ψάχνω. Απλά, δε πολυβιάζομαι!
kirious Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 ακου φιλε τωρα τελευταια το ζαλισαμε το θεμα με τις καρτες γραφικων για θεση agp, το ρεζουμε ειναι οτι αν εχεις τροφοδοτικο καλο "πανω απο 450watt" τολμα για μια x1950pro ειναι γαματι, εαν δεν εχεις ομως και θες κατι καλο το μονο που υπαρχει πραγματικα στον οριζοντα ειναι η gf7600gt 580/1500, μπορεις να την βαλεις και με 350αρι τροφοδοτικο και ειναι αθορυβη. Good Luck Αν παλι θες μεταχειρισμενη πουλαω εγω την ΑΤΙ 9800ΧΤ μου 2 χρονον καρτα, ευρω 50
parsifal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 ...Αν παλι θες μεταχειρισμενη πουλαω εγω την ΑΤΙ 9800ΧΤ μου 2 χρονον καρτα, ευρω 50 Αν είστε και οι 2 Αθήνα και τα βρείτε, χτύπα την ανελέητα...
kirious Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Η αληθεια ειναι οτι ειμαι Θεσ/νικη, και την καρτα οταν την αγορασα 2/2005 εκανε ...κατσε κατω μην πεσεις ....580 ευρω. Τελικα ειμαστε θυματα της pcmania, την αλλαξα αυτην την βδομαδα με μια gf7600gt 580/1500. Τωρα θα μου πεις παιζει η 9800χτ κανενα παιχνιδι...ακου, doom, quake, fear, call of duty2, far cry ...λιγα απο τα παιχνιδια που εχω παιξει με αυτην. Αν δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις τα γαμ... την μανα, αν θες το κατι τις παραπανω παρε κατι καινουργιο, ααα ειναι και vivo - video in video out, κανεις και capture δηλαδη.
Stergioszx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 κατοχυρώθηκε η 9800XT. Κι εγώ Σαλόνικα είμαι, λίγο έξω δηλαδή... Πες μου πότε μπορείς να βρεθούμε να τη χτυπήσω ανελέητα... Ευχαριστώ το λαό!
kirious Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Στειλε ενα mail στο [email protected] για το ποτε μπορεις εκτος απο αυριο.
Delirium Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Den xero akrivos gia tin LE -pou fantazomai tha einai ligo "kommeni" se MHz- alla i 8500 pou eixa kapoio kairo apedide [peripou] ta idia me mia GF4 4200, mia xara kartoula diladi, gia tin epoxi tis Se sxesi me tin 9250, arketa kalyteri i 8500, sta DirectX 8... Me geia i 9800XT!
Stergioszx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Χθες παρελήφθη η...καρτούλα. Έπαθα πλάκα με το κουτί της. χαχα, τι πλάκα που έχουνε! Μια σταλιά καρτούλα, κουτί που χωράει όλο το tower μέσα! Χλιδή. Την τοποθέτησα και έτρεξα το 3dmark2001. Από 5900 3Dmarks που έβγαζε τώρα βγάζει 12940. Ευχαριστώ και απο εδώ το φίλο Kirius.
parsifal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Nice! Αν κάνεις και μία αναβαθμισούλα στη μνήμη, δε βλέπω το λόγο γιατί να μη μπορείς να τρέξεις και Vista ανετότατα (όταν ωριμάσουν λίγο όμως). Πάντα τέτοια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.