borror Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας παιδιά!!! Θέλω για άλλη μια φορά τα φώτα σας!!!! θέλω να φτιάξω έναν FTP στο PC μου!!! Δουλεύω suse linux 10.2 με KDE. Μήπως ξέρει κανεις κανένα tutorial ή κάποιο πρόγραμμα που θα μου έκανε τη ζωή πιο εύκολη??? THANKS!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 http://www.proftpd.org Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmouzo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας παιδιά!!! Θέλω για άλλη μια φορά τα φώτα σας!!!! θέλω να φτιάξω έναν FTP στο PC μου!!! Δουλεύω suse linux 10.2 με KDE. Μήπως ξέρει κανεις κανένα tutorial ή κάποιο πρόγραμμα που θα μου έκανε τη ζωή πιο εύκολη??? THANKS!!! Εγω θα σου προτεινα αν το θελεις για απλη χρηση , τον pure-ftpd http://www.pureftpd.org/project/pure-ftpd ειναι ελαφρυς ευκολα παραμετροποιησιμος και υπαρχει στα repositories σου να το εγκαταστησεις αμεσα μεσω yast.(Search pure-ftpd). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Προσωπικά παντού χρησιμοποιώ τον vsftpd. Έχει το καλύτερο ιστορικό ασφάλειας και όλα τα χαρακτηριστικά που θα χρειαζόταν κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Προσωπικά παντού χρησιμοποιώ τον vsftpd. Έχει το καλύτερο ιστορικό ασφάλειας και όλα τα χαρακτηριστικά που θα χρειαζόταν κάποιος. +1 να μην πω +1000! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
borror Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Προσωπικά παντού χρησιμοποιώ τον vsftpd. Έχει το καλύτερο ιστορικό ασφάλειας και όλα τα χαρακτηριστικά που θα χρειαζόταν κάποιος. Thanks guys!!! Θα το δοκιμάσω!!! Αν έχω πρόβλημα θα ποστάρω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
borror Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια όλα ok!! Απλά δεν ξέρω αν κάποος έχει συνδεθεί στο pc μου. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει monitor τις συνδέσεις που είναι ενεργές στο PC μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Gia to skopo auto uparxoun ta logs. Episis an 8umamai kala, uparxei mia parametros sto vsftpd.conf pou log-arei tous xristes sto wtmp, dld fainetai poios einai sundedemenos ston FTP sou me tin xrisi tis w(1) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.