Προς το περιεχόμενο

Drivers για asus μητρικη και vista

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθησα να φορτωσω τα vista αλλα μου λεει οτι πρεπει να φορτωσω drivers για τον ελεγκτή δίσκων της μητρικής.Στο cd δεν μπορω να καταλαβω αν εχει κατι ουτε απο το www.asus.gr .Οποιος μπορει ας βοηθησει δυνοντας κανενα link να τους κατεβασω.Εχω την μητρικη με το παρακατω cd.Ευχαριστω προκαταβολικα !!!!

564264

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

Μήπως πρέπει να κατεβάσεις τους drivers από το site της nvidia; Δεν παίρνω και όρκο όμως, περίμενε να ακούσεις και καμιά άλλη γνώμη.

• Members
Δημοσ.

Βάζοντας μητρική M2NPV-MX στο site της ASUS βρήκα αυτό:

Version V1.16 2007/01/29 update

OS Vista 32bit

Description RAIDnVDIA116_Vista.zip

NVIDIA Raid Driver Package V1.16 for Windows 32 & 64bit Vista(WHQL).

File Size 45.11 (MBytes)

Αν είναι αυτό που ζητάς, μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ

Δημοσ.
Βάζοντας μητρική M2NPV-MX στο site της ASUS βρήκα αυτό:

Αν είναι αυτό που ζητάς, μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ

Δοκιμαζω να το κατεβασω αλλα κατεβαζει με 2ΚΒ /sec με 2Μbit γραμμη...Ευχαριστω.

• Members
Δημοσ.

Δυστυχώς το site της ASUS είναι έτσι φτιαγμένο που δεν μου επιτρέπει να σου δώσω απευθείας link στη συγκεκριμένη σελίδα. Αντιγράφω ακριβώς το περιεχόμενό της, όπου παρατίθενται και κάποιες εναλλακτικές διευθύνσεις (ίσως από κάπου αλλού να το κατεβάσεις γρηγορότερα - το link που σου έδωσα είναι το "Europe").

Version V1.16 2007/01/29 update asus_download_dot5.gif asus_download_arrow002.gif OS Vista 32bit / Vista 64bit asus_download_dot5.gif asus_download_arrow002.gif Description RAIDnVDIA116_Vista.zip

NVIDIA Raid Driver Package V1.16 for Windows 32 & 64bit Vista(WHQL). asus_download_dot5.gif asus_download_arrow002.gif File Size 45.11 (MBytes) asus_download_dot5.gif asus_download_arrow002.gif Download from asus_download_pics01.gif Globaldot.gif asus_download_pics02.gif USAdot.gif asus_download_pics03.gif Europedot.gif asus_download_pics04.gif China

• Moderators
Δημοσ.

Toτε πως γινεται να μην τους αναγνωριζει και να θελει drivers του ελεγκτη?? Το ιδιο θελει και στα XP ή οχι?

Εμενα δεν μου ειχε κανενα προβλημα με τον ελεγκτη δικσων στην εγκατασταση των vista, και μαλιστα τα εβγαλα και σε ενα σχετικά παλιό pc...

Δημοσ.
Toτε πως γινεται να μην τους αναγνωριζει και να θελει drivers του ελεγκτη?? Το ιδιο θελει και στα XP ή οχι?

Εμενα δεν μου ειχε κανενα προβλημα με τον ελεγκτη δικσων στην εγκατασταση των vista, και μαλιστα τα εβγαλα και σε ενα σχετικά παλιό pc...

Οχι στα xp κανενα προβλημα.Εκανα εγκατασταση απο την αρχη μετα την αναβαθμιση σε Athlon 64x2 +3800 χωρις κανενα προβλημα.Και κατι που μου ηρθε τωρα στο μυαλο.Για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη θελω 32 αρα ή 64 αρα εκδοση vista ?????

Δημοσ.

Η εγκατασταση των vista ολοκληρώθηκε (δηλαδή έφτιαξες το χρήστη σου, εκανες το 1ο login και βλεπεις desktop) και απλα ζηταει drivers για μη αναγνωρισμενες συσκευές,

ή όχι? (εισαι ακόμα στην αρχή που bootarei το dvd σε text mode, ή στη μεση μεταξύ 0-99%, και .. καπου εκει σκάει)

τοτε ισως θελει τους sata drivers που φορτωνουμε με F6 στην αρχή (ειχα την εντυπωση οτι αυτα δεν χρειάζονται πιά με τα Vista)

Δημοσ.
Η εγκατασταση των vista ολοκληρώθηκε (δηλαδή έφτιαξες το χρήστη σου, εκανες το 1ο login και βλεπεις desktop) και απλα ζηταει drivers για μη αναγνωρισμενες συσκευές,

μαλλον αυτο θα ειναι οκ

nForce 430/410/405/400 - Windows XP/2000 32-Bit

Version: 8.26 for nForce 430 (MCP51), 410

Version: 11.09 for 430 (MCP61), 405, 400

Release Date: January 5, 2007

WHQL Certified

International, 88.5 mb

http://uk.download.nvidia.com/Windows/nForce/standalone/430_410/8.26_11.09_nforce_winxp_international.exe

ή όχι? (εισαι ακόμα στην αρχή που bootarei το dvd σε text mode, ή στη μεση μεταξύ 0-99%, και .. καπου εκει σκάει)

τοτε ισως θελει τους sata drivers που φορτωνουμε με F6 στην αρχή (ειχα την εντυπωση οτι αυτα δεν χρειάζονται πιά με τα Vista)

Δεν εχω κανει εγκατασταση.Στην αρχη ειμαι που ζηταει που θα βαλω τα vista και οταν επιλεγω το partition παιρνω το παρακατω μηνυμα...Η εικονα ειναι απο το κιντο γιατι φυσικα δεν δουλευει κανενα προγραμμα χωρις λειτουργικο.

post-2288-129062942061_thumb.jpg

Δημοσ.

συγνώμη το λινκ που εβαλα πριν (8.26 for nForce 430) ειναι για Windows XP. Ξεχασέ το.

θελεις τους sata drivers, που κανονικα τους δινουν σε δισκετα.

μηπως απο το cd της Asus μπορεις να τους φτιάξεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...