Προς το περιεχόμενο

help για wireless usb

wiimaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω dsl μέσω του usb μοντεμ της otenet και θέλω να δημιουργήσω ασύρματο δίκτυο με ένα usb stick wireless.Υπάρχει καμιά ιδέα πως θα κάνω το ενσύρματο δίκτυο σε ασύρματο?Γιατί μέχρι τώρα το usb stick wireless ψάχνει να βρει καποιο άλλο ασύρματο δίκτυο.Ευχαριστώ..

Δημοσ.

Προφανως... ο ασυρματος πομποδεκτης θελει εναν αλλο ασυρματο πομποδεκτη για να συνδεθει.... Πρεπει να παρεις ενα ασυρματο mode/router για να δουλεψει...

Δημοσ.

το ρόλο του δέκτη παίζει η παιχνιδομηχανή (wii) και θέλω το usb stick wireless να γίνει πομπος και να μεταφέρει δεδομένα απο το pc που έχει ενσύρματο ιντερνετ προςτην κονσόλα...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά help!

ψάχνω κι εγώ να κάνω το USB stick πομπό για να εκπέμπει WiFi στο σπίτι που λαμβάνει ο υπολογιστής από ενσύρματο Router. Ξέρετε πώς γίνεται;

Πήγα στον Κωτσόβολο στο αεροδρόμιο κι ο υπάλληλος μου είπε ότι γίνεται από τα Windows, μετά όμως εξαφανίστηκε και δεν μου είπε πως. Δεν έχω βρει πουθενά τη διαδικασία.

Θέλω να εκπέμπει το stick για να έχω ίντερνετ στο κινητό μου (P3300). Ξέρει κανείς;

Δημοσ.

Για να το κάνεις αυτό πρέπει το στικάκι σου να υποστηρίζει λειτουργία access point κάτι που δεν το υποστηρίζουν όλα τα στικάκια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...