ELVOU Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας . Εχω την 204WT και ενω βαζω τους οδηγους της οθονης δεν μου βγαζει την αναλυση 1680*1050 . Με το riva tuner kai power strip δεν μπορω να την χεκλειδωσω γιατι μου εχει απενεργοποιημενες τις σχετικες επιλογες . Καταφερα στα ΧΡ να το φτιαξω με "πειραγμενους οδηγους" της NVIDIA αλλα δεν μου την δειχνει στα παιχνιδια . Για τα VISTA δεν εχω καταφερει κατι ακομα ... Η καρτα γραφικων ειναι μια OCZ 8800 GTX ...
cult7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Μηπως δε σηκωνει η καρτα σου αυτη την αναλυση;
boom123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μηπως δε σηκωνει η καρτα σου αυτη την αναλυση; η 8800gtx τη σηκώνει με το ένα χέρι
ELVOU Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπον κυριοι βρηκα τη λυση .. Το προβλημα ειναι καθαρα θεμα των drivers της NVIDIA . Η μονη λυση αυτη τη στιγμη ειναι να κανετε αυτο που λεει εδω ... http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t24751.html :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.