stimuli Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Μετά από προτροπή φίλου, σκέφτηκα να δημιουργήσω ένα DVD με προγράμματα τα οποία είναι αρκετά χρήσιμα μετά από κάποια νέα εγκατάσταση των Windows στους περισσότερους χρήστες. Ψάχνωντας στο insomnia, διαβάζοντας αρκετά θέματα διαπίστωσα ότι κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναειπωθεί. Αρκετά σημαντική η βοήθεια του thread με τίτλο τα αναντικατάστατα freeware που χρησιμοποιούμε. Αυτό που θέλω από όποιον μπορεί να με βοηθήσει, να μπορέσω να το γεμίσω γιατί προς το παρόν είμαι στο 1,2 GB. Τα προγράμματα που έχω βάλει είναι : Προστασία από ιούς, firewalls, anti-spyware κλπ : Ad-aware, NOD32, Bitdefender Plus 10, Kaspersky Antivirus, Mcafee Internet Security Suite, AVG Pro, Panda Internet Security Suite, Spyware Doctor, Trojan Remover και τελευταίο το Zone Alarm Για αντιγραφή DVD, CD : Alcohol 120%, AnyDVD, CloneCD, CloneDVD, DVD Shrink, DVD Decrypter, DVDFab Platinum, Nero Premium, UltraISO Premium Για Internet : Mozilla Firefox, Flashget, Getright Pro Προγράμματα για να βλέπω και να ακούω μουσική : διάφορα πακέτα με codecs, PowerDVD Deluxe, DivX Pro, Quicktime Pro, Real Player, Winamp, Windows Media Player Διάφορα άλλα προγράμματα : Adobe Acrobat Reader, Adobe Photoshop CS 2, Banner Maker Pro, Folder Shield, Microsoft Office 2007, My Drivers, Partition Magic Pro, Recover My Files, Total Commander, WinRAR, WinZIP Τα φώτα σας
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Αυτό το topic το έχεις δει; :?
takis renesis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 gia musik dokimase ena poly oraio freeware player me to onoma RADUGA gia copy DVD xexases to klasiko ripit4me pou einai kai auto free kai gia to net ton OPERA prosopiki mou apopsi THE BEST kai o pio grigoros kai gia prostasia to AVG pro to opoio einai to mono pou den kourazei toso to PC kai pistepse me ta exo dokimasei OLLA!!!!!!!!AAAA min xexaso to utorent gia client.Elpizo na se boithisa
stimuli Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 paredwse, ομολογώ πως όχι. Αρκετά χρήσιμο, ευχαριστώ. greekboy, ομολογώ και εδώ πως δεν το σκέφτηκα το NOD32. Σε ευχαριστώ και εσένα. takis renesis, κατεβάζω αυτή τη στιγμή Opera και ripit4me.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 ένα απλό cd μόνο με προγράμματα για μένα είναι σχέδιο χωρίς γράφημα... βάλε κανέναν οδηγό μέσα!Ειδικά για recovery + αυτά backup διαδικασίες είναι πολύ χρήσιμο
xpapias Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Εγω θα έλεγα πάλι ότι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να τα βάλεις όλα σε dvd. Σε ένα - δύο μήνες που θα τα χρειαστείς, θα έχουν βγεί καινούριες εκδόσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.