Filos19 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Κάποιοι θα με κατηγορήσουν γιατί ανοίγω ένα topic χωρίς λόγο. Θέλω να μάθω γιατί έφαγε ban ο LL_NEO.Είμαι πολύ περίεργος να μάθω και όποις ξέρει ας μου απαντήσει εδώ. Συγγνώμη αλλα δεν είχα άλλο τρόπο για να το μάθω.
Mithrantir Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Αν κοιτάξεις το κλειδωμένο πλέον thread για τις καταλήψεις, μάλλον θα δεις το λόγο. Αν και δε νομίζω οτι είπε και κάτι πολύ χοντρό, αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική άποψη.
Neurotic_Fest Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Πολυ πορωση το παλικαρι , μου θυμισε την γιαγια μου.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Τώρα κοίταξα κι εγώ το εν λόγω thread. Ban φάγαν όσοι συνέχισαν την συζήτηση σε πολιτικό επίπεδο, παρά την θέληση του moderator για το αντίθετο. Απλό. Φαντάζομαι ότι είναι προσωρινό, όπως και το lock, για να κρυώσουν τα αίματα...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Κάποιοι θα με κατηγορήσουν γιατί ανοίγω ένα topic χωρίς λόγο.Θέλω να μάθω γιατί έφαγε ban ο LL_NEO.Είμαι πολύ περίεργος να μάθω και όποις ξέρει ας μου απαντήσει εδώ. Συγγνώμη αλλα δεν είχα άλλο τρόπο για να το μάθω. Το να ανοίγεις topic γιατί δεν υπάρχει τρόπος να μάθεις δεν συμβαδίζει με τους Όρους Χρήσης του forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.