polonos1313 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Paidia kserei kaneis an mporo sto Call Of Duty 2 na valo "bots"?? Ginete?? An ginete mporei kapoios na mou pei pos ginete
Hlapatsas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Υπάρχει τρόπος.Έχω παίξει σε server με bots πολλές φορές.Ψάξτο στο Google και θα την βρεις την άκρη...
S2Katana Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Εννοεις πως εχεις παιξει μεσω lan? Eγω ηξερα μονο για κατι aim bots.
Hlapatsas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Kαι σε lan και σε internet.Αν θες polonos μπες στο callofduty.gr και ρώτα πως θα κάνεις αυτό που ψάχνεις.
greekboy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 logika gia na to leei auto o Hlapatsas pou to exi peksi ego ipopsiazome oti tha exei bgi kapoio mod gia na ginete auto
S2Katana Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μαλλον ετσι νομιζω και εγω! Hlapatsas μας αναψες φωτιες.Δωσε εξηγησεις
insomniac_new Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 παιδια κ να υπάρχουν μποτς που το έχω ψαξει ο ιδιος διαβασα σχολια οτι ειναι της πλακας πανε οπου θελουνε τα μποτακια στη πίστα.Ψιλομουφα δουλεια δηλαδη.. οπως του counter.Δεν αξίζει.
^DiMioN^ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Τελος παντων ενα Link για οποιον ενδιαφερεται να δοκιμασει: http://callofduty.filefront.com/file/Tallys_MP_Bot_Mod;53806
S2Katana Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 παιδια κ να υπάρχουν μποτς που το έχω ψαξει ο ιδιος διαβασα σχολια οτι ειναι της πλακας πανε οπου θελουνε τα μποτακια στη πίστα.Ψιλομουφα δουλεια δηλαδη.. οπως του counter.Δεν αξίζει. Του CS ειναι τελεια τα bots.Εχεις παιξει ποτε σε extra hard skill???
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Ποιός ο λόγος να παίζεις με bots όταν μπορείς να παίξεις online?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.