Dark_son20 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 xronia tora poli efxaristimenos apo to komati polliseon... (kana 2 koutsoukeles pou evgenika tis diorthosan ) agores sto sinolo pano apo 20.000euro (pano apo 30 pc ) to service einai me ti meres tou.... sxedon omos panta argo.... eos eleina argo.. milame gia 2 kai 3 mines se kapia fasi... eftixos mono 3 fores exo paisei stin anagi tou... pou protimisa telika na agoraso kati alo mexri na epistrafei afto pou eixe paei gia eggiisi gia na kano ti doulia mou...
hermes1516 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 To eshop kalo einai to διαστρον kai to shopcenter ειναι ta xeirotera
kostas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Ψωνιζω απο εκει αρκετα χρονια,σχεδον απο τοτε που ανοιξε,στο Μαρουσι πρωτα και μετα στο Χαλανδρι,τωρα θα παω στη Λ.Συγγρου,{μπας και μουρθει φθηνοτερα χα-χα} πηγαινω ο ιδιος,η εξυπηρετηση ειναι αναλογη του πληθους πελατων που υπαρχουν,αλλα παντα με ρωτανε αν εξυπηρετουμαι,οσο για τις γνωσεις τους θα ελεγα καλες,βεβαια οχι σαν τις δικες μου που πηγαινω για ενα συγκεκριμενο προιον το οποιο εχω ψαξει στο www ,εχω διαβασει δεκα πραγματα απο περιοδικα,απο forum,απο manuals κλπ. Αρκετα καλο,με ποικιλια ειδων,και κυριως δεν κανει πονηριες,μου αλαξαν M/B εκαναν δεκα πεντε ημερες [μεσα οι αργιες]αλλα δεν καθυστερησαν αυτοι αλλα ο αντ/πος της Μ/Β,επισης δισκο επι τοπου παραμονη μου 30 λεπτα και εφυγα με το νεο δισκο.Γενικα θαλεγα καλο αλλα δεν εχω πειρα απο on line αγορα.
stelar1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Μέχρι τώρα για μενα γρηγορες παραδωσεις, ποικιλια στα προϊοντα και καλες τιμες. Για service εχω ακουσει πολλα, αλλα μεχρι τωρα δεν τους εχω χρειαστει. Για μενα πρεπει να ψαχνεις στο νετ για το προιον που θα αγορασεις και να εισαι απολυτως σιγουρος για τις προδιαγραφες και τα χαρακτηριστικα του πριν το αγορασεις γιατι δεν μπορεις να εμπιστευεσαι απολυτως ουτε το site ουτε τους πωλητες στο τηλεφωνο και σε περιπτωση λαθους, επιστροφης κτλ, εαν μπλεξεις μαλλον θες πολυ υπομονη απο οτι ακουω. Απο το site βλεπω μονο τιμη και διαθεσιμοτητα.
seventh_son Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 opou den grafei Eggyisi Eshop psonizeis. Opou grafei protimise na to ftiakseis monos sou:D
PATRINOS06 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Και γω ψωνίζω συχνά, αλλά δεν είναι εξυπηρέτηση αυτή που έχει.... αν τους στείλω e-mail για κάτι δεν παίρνω ΠΟΤΕ απάντηση. εχω στειλει κι εγω mails 5-6 φορες και μου εχουν απαντησει σε ολα.ακομα και σε ενα που τους εκανα παραπονα.εχω κρατησει και τα 2 και αυτο που εστειλα και την απαντηση.αν θελετε να ανεβαζω πολυ ευχαριστημενος προσωπικα,με χιλιαδες ευρω αγορες,αλλα για το σερβις εχω κι εγω καποια παραπονακια.οσον αφορα ομως αντικατασταση innovator προιοντος μου εφεραν καινουριο πισω μεσα σε 2 εργασιμες. αν ειχε στην σελιδα του και διαθεσιμοτητα πιστευω οτι θα ηταν 100% ταχυτερο στην εξυπηρετηση! (θα βλεπαμε βρε αδερφε οτι δεν ειναι διαθεσιμο ενα προιον και θα παιρναμε ενα αλλο)
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Καλά, δε μιλάω καν για παράπονα. Μια φορά τους έκανα παράπονα (και δεν μου απάντησαν φυσικά) για ένα hands free που αργούσε να έρθει και δεν είχα καμμιά ενημέρωση και τελικά μου είπαν πως δεν υπάρχει, και μια άλλη φορά ήθελα κάτι άλλο το οποίο επίσης αργούσε να έρθει και τους έστειλα e-mail να το ακυρώσουν. Το ακύρωσαν και ούτε ένα "συγνώμη για την καθυστέρηση", ούτε ένα "δε θα επαναληφθεί" ούτε τπτ. Πελατεία έχουμε, ότι θέλουμε κάνουμε. Έχε χάρη που δεν υπάρχει άλλο eshop με τόσο ανεπτυγμένο δίκτυο. Πέρα από τα λίγα προβληματάκια και το κλάσιμο στα e-mails, κανένα άλλο σοβαρό πρόβλημα. (Ίσως γιατί δε χρειάστηκα το service ακόμα; )
seventh_son Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 mia fora tha to xreiasteis, kai meta tha arxiseis na efarmozeis tin kommosi thanasis veggos otan akous afta pou tha sou lene:D i mallon prospathise na tous pareis tilefono kai meta oloi mazi tha se fonazoume IWB
ilias1983 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 για τα περιφερειακα eshop points τι έχετε ακουσει???????/
kostaskalamatas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 και γω δεν εχω παραπονο γενικα απο το καταστημα. το μονο που θα ηθελα να παρατηρησω ειναι πως μετα την αγορα ενος headset, δεν εμεινα ευχαριστημενος (οχι απο το καταστημα , αλλα απο το προιον!!) και θελοντας να ενημερωσω και αλλους αγοραστες, καταρτησα ενα σχολιο στο σαιτ, αρνητικο προς το προιον, που ΔΕΝ εγινε αποδεκτο!!! και για να προλαβω καποιες ερωτησεις, το σχολιο δεν ειχε "ιδιαιτερο" υφος ή προσβλητικες εννοιες.
panos2171 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Εχω δει αρνητικα σχολια για προιοντα παντως.
kostaskalamatas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ήρθε το Πάσχα; επιτελους!!! ξεκολλησε το ιντερνετ!! θα ζητησω να παω απο dial up σε vdsl Εχω δει αρνητικα σχολια για προιοντα παντως. και εγω. γι'αυτο μου εκανε εντυπωση!!!! μετα ομως απο τη δικη μου ενεργεια, εντυπωση μου κανει, το ποσα αρνητικα μηνυματα δε βλεπουν το φως της δημοσιοτητας
lionheart75 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Kαλά ρε αθεόφοβοι, ξεθάψατε 7 ετών θέμα??? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις