Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποια η γνωμη σας γενικοτερα για το eshop????σε όλους τους τομείς.εξυπηρετησησ,προιοντα,service κ.α.

ποια για τα καταστηματα της επαρχιας??????

ευχαριστω.

Δημοσ.

Megali pikilia proiontwn, kalh eksipirethsh, apo service den kserw alla to parapono mou einai oti ka8isteroun ipervolika oi paradoseis.

Gia paradigma to proion pou exw paragilei twra einai sthn fash timologishs kai mou exei stamatisei ekei edw kai 3 hmeres! An einai dynaton!

Opws kai paliotera, den to ferane katey8ian me to forthgo kai as menw sxetika konta sto eshop point tous, xriastike na paw egw na parw oti exw paragilei...

Δημοσ.

apo mena +1

kali eksipiretisei, dianomi, service

Panta oti paragkelneis exei sxesi pou meneis kai se ti posotita uparxoun, einai logiki mia ka8isterisei se orismena proionta pou ta zitan polu h exoun perisoteres paragkeleies apo to pososto pou exoun apo8hkeumeno.

Δημοσ.

εγω εχω ψωνισει πολλες φορες απο εκει,αλλα παντα τα κλεινω τηλεφωνικως και κανω παραλαβη απο εκει.ειμαι πολυ ευχαριστημενος γενικα απο το συστημα τους και απο τις τιμες τους,αλλα εχω ακουσει ασχημα λογια για σερβις

τωρα δεν εχω εμπειρια να ξερω.

γενικα παντως τα τελευταια 2 χρονια ψωνιζω μονο απο εκει με εξαιρεση το λαπτοπ μου

Δημοσ.

κι εγω γενικα ευχαριστημενος ειμαι ποτε δεν ειχα προβλημα! βεβαια κανε ενα search στο forum θα δεις οτι ουκ ολιγα ειναι τα παραπονα...

Δημοσ.

Ψωνίζω πολύ συχνά και γενικά είμαι ικανοποιημένος. Ιδίως από ποικιλία και γρήγορη παράδοση αλλά και λόγω των καλών τιμών σε αρκετά προϊόντα.

Έχω όμως διαπιστώσει ότι κάποια από τα προϊόντα χαλάνε πιο συχνά σε σχέση με αυτά που έχω αγοράσει από άλλα καταστήματα. Ίσως βέβαια και να είναι απλή σύμπτωση αλλά ας το προσέξουν οι υπεύθυνοι.

Δημοσ.

Οπως ανέφεραν και οι προηγούμενοι, το e-shop έχει την μεγαλύτερη ποικιλία προιόντων αυτή την στιγμή στην Ελλάδα και οι τιμές του είναι πολύ καλές.

Οσες φορές έκανα παραγγελία, τα προιόντα μου παραδόθηκαν την επόμενη μέρα.

Οσον αφορά το service, είναι πράγματι αρκετά αργό. Είχα δώσει κάποια ηχεία που μου παρουσίασαν πρόβλημα και με ειδοποίησαν μετά από 11 ημέρες λέγοντας μου οτι θα μου δώσουν πιστωτικό.

Δηλαδή τόσο δύσκολο ήταν να δουν οτι πράγματι δεν δουλεύουν και να με αποζημιώσουν άμεσα ή σε 1-2 μέρες?

Δημοσ.

Καλή ποικιλία και τιμές αλλά αν προκύψει πρόβλημα... καλό κουράγιο.

Προσωπικά στα 3-4 mails που χρειάστηκε να στείλω απάντησαν μόνο στο ένα, από τις 2-3 φορές που είπαν ότι θα μου τηλεφωνήσουν ακόμα θα περίμενα αν δεν έπαιρνα εγώ και άλλες 2 φορές που έπρεπε να είχαν επικοινωνήσει λόγω κολλήματος της παραγγελίας δεν το έκαναν και μάλιστα όταν τους κάλεσα εγώ ο υπάλληλος με ρώτησε με απορία αν δε μου τηλεφώνησε κανείς τους. Επίσης η οργάνωσή του, τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία, πάσχει σημαντικά. Στο τηλέφωνο (αναμονή από 2-20 λεπτά στις ~10-15 κλήσεις μου) συχνά ο ένας με παρέπεμπε στον άλλον (πωλήσεις->service->κατάστημα->πωλήσεις). Σε συγκεκριμένο είδος είχε τύχει να έρχεται για καμιά βδομάδα πάντα «αύριο». Ακόμα, μερικές φορές οι απόψεις για τη διαθεσιμότητα ενός είδους ήταν συγκρουόμενες (πωλήσεις, κατάστημα, site). Τέλος, οι γνώσεις, των πωλητών τουλάχιστον, σχετικά με το αντικείμενο ήταν ελειπείς και περιορίζονταν σε ό,τι έλεγε το site (πχ μου αναφέρθηκε πως η ψύκτρα που ζήτησα δεν ήταν συμβατή με τον επεξεργαστή ενώ ήταν, δε γνώριζαν -και δεν ενδιαφέρθηκαν να μάθουν γράφοντας ένα url και κάνοντας 2 click- αν το UPS που ζήτησα είχε fan ή όχι κ.ά.).

Να αναφέρω πάντως πως τις περισσότερες περιπτώσεις οι υπάλληλοι ήταν αρκετά ευγενικοί και έδειχναν ότι ήθελαν να εξυπηρετήσουν (αλλά συνήθως είτε δε γνώριζαν πώς είτε δε μπορούσαν).

• Moderators
Δημοσ.

+1 ακριβώς με τον προηγουμενο...

2 Χρονια και 2 μηνες ψωνιζω από εκει, και ΠΟΤΕ δεν ειχα προβλημα, και στην χειροτερη περισπτωση σε 2 μερες ειχαν τα προϊοντα και πηγαινα και τα επαιρνα!

ΠΟΤΕ δεν μου δωσανε κατι χαλασμενο/πο να υπολειτουργει, και μιλαμε για πανω από 30 παραγγελιες (πρεπει 3χιλιαρικα να τους εχω δωσει...)

Πολυ καλες τιμες, πολλά προϊοντα, τι άλλο να πει κανεις... :)

• Members
Δημοσ.

Κι εγώ μέχρι στιγμής ευχαριστημένος είμαι... έχω αγοράσει αρκετά πράγματα (μεταξύ άλλων ολόκληρο υπολογιστή) και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Βέβαια, δεν έτυχε ακόμη (ευτυχώς) να χρειαστώ το service τους, για να μπορώ να το κρίνω.

Δημοσ.
+1 ακριβώς με τον προηγουμενο...

2 Χρονια και 2 μηνες ψωνιζω από εκει, και ΠΟΤΕ δεν ειχα προβλημα, και στην χειροτερη περισπτωση σε 2 μερες ειχαν τα προϊοντα και πηγαινα και τα επαιρνα!

ΠΟΤΕ δεν μου δωσανε κατι χαλασμενο/πο να υπολειτουργει, και μιλαμε για πανω από 30 παραγγελιες (πρεπει 3χιλιαρικα να τους εχω δωσει...)

Πολυ καλες τιμες, πολλά προϊοντα, τι άλλο να πει κανεις... :)

Κι εγώ τόσα χρήματα τους έδωσα αλλά μόνο με μία αγορά (υπολογιστή). Πλέον ούτε καλώδιο από 'κει για 'μένα. Είναι να μη σου κάτσει :/. Τέσπα...

Όποτε βλέπω topic για το συγκεκριμένο e-shop λέω ότι δε θα ξανασχοληθώ αλλά δεν τα καταφέρνω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...