Προς το περιεχόμενο

Το κλείνετε ποτέ το modem/router σας;

Ippokratis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αφήνετε συνέχεια ανοιχτό ή όταν κλείνετε τον υπολογιστή σας κλείνετε και το modem/router;

Υπάρχει περίπτωση να καεί εαν μένει συνέχεια ανοιχτό;

Εγώ συγκεκριμένα έχω το WAG54GS-E1 της linksys μένει συνέχεια ανοιχτό και δεν ζεστένεται ιδιαίτερα.

Δημοσ.

Ακόμη και αν κλείσουν όλοι οι υπολογιστές (και το κατεβαστήρι) η ρουτεριά είναι πάντα στην πρίζα :)

Δεν παθαίνει τίποτα.

Δημοσ.

Εγώ συγκεκριμένα έχω το WAG54GS-E1 της linksys μένει συνέχεια ανοιχτό και δεν ζεστένεται ιδιαίτερα.

Kai egw to idio exw kai den to kleinw pote afou mera-nyxta einai anoixta kai ta 2 PC...

Pantws emena zestainetai arketa...An kai katevazei adeialipta e-savoura

Δημοσ.

Όχι. Από το DynDNS μάλιστα τις προάλλες μου στείλανε mail να κάνω επιβεβαίωση σε ένα url για να μην ακυρωθεί ο λογαριασμός μου. 35 μέρες με την ίδια IP!!! Τελικά μήπως έχω static και δεν το ξέρω...?

Δημοσ.
Το αφήνετε συνέχεια ανοιχτό ή όταν κλείνετε τον υπολογιστή σας κλείνετε και το modem/router;

Υπάρχει περίπτωση να καεί εαν μένει συνέχεια ανοιχτό;

και εγω αυτο εχω

δεν το κλεινω

αλλα εχω κανει μια μοντα και εχω τραβηξει ενα 8ρι ανεμηστιρακι εξω απο το κουτι μου και το φυσαει οποτε ειναι ανοιχτο το πισι,και ετσι ειναι παντα δροσερο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...