emm_stra Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα σε ολους θα ηθελα να μαθω ποιες ειναι οι ιδανικες ρυθμισεις για να κανω encode καποιο βιντεο που εχω εισαγει στο Premier και εχω επεξεργαστει για να φτιαξω ενα dvd. Το αρχειο το εχω κανει capture απο ψηφιακη βιντεοκαμερα. Χρησιμοποιω τον cinema craft sp2 plugin στο premier.. Αν καποιος μπορει να βοηθησει.... Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια!!!
rebel2000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Αν και δεν έχω κάνει ποτε export κατευθείαν σε dvd απο το premier (Πάντα το περνούσα στο adobe encore για να κάνω και menu και τα σχετικα) Απο οτι βλέπω το premier έχει έτοιμα presets οπότε εσύ επέλεξε το : PAL DV 4:3 High Quality Cbr 7MB 1pass
emm_stra Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστω! και εγω δεν θελω να κανω κατευθειαν dvd απο το Premier. Απλα να δημιουργησω το αρχειο mpeg-2 με χρηση του plugin που δινει ο cinema craft sp2 Μεσα απο το Premier και μετα το αρχειο αυτο να το βαλω σε αλλο προγραμμα dvd authoring για να φτιαξω το dvd μου!!! Αλλα δεν ξερω τις ιδανικες ρυθμισεις ποιοτητας/χωρου για να βαλω... π.χ. cbr ή vbr και σε τι bitrate ???
rebel2000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Αφου θέλεις να κάνεις και μενού γιατι δε κάνεις export->movie απο το premier να στο βγάλει σε dv και μετά να το περάσεις στο encore να κάνεις τα μενού σου και αυτό με τον MainConcept και ανάλογα με τη διάρκεια της ταινίας θα υπολογίσει μόνο του bitrate κτλ... Εμένα μου έβγαζε πολύ καλό αποτέλεσμα και σχετικά γρήγορα...(1:30h movie se 3-3:30h)
emm_stra Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστω για την απαντηση Δεν χρησιμοποιω αυτο το προγραμμα, αλλα το dvd architect!!! ετσι θελω να το βγαλω σε Mpeg-2 μεσα απο το premier ειτε με τον adobe encoder ειτε με τον cinema craft sp2 encoder σαν plugin στο premier!!!
nikosandria Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 αυτο που κανω εγω εδω και ενα χρονο ειναι το βγαζω uncompressed avi apo to premier και μετα χρησιμοποιω το nero vision η το win dvd greator 3 me προτιμηση στο δευτερο (εχει περισοτερες επιλογες στο autoring) kαι λιγο καλιτερη ποιοτητα εικονας. συνηθως εχω 15-20 GB s kai βγαινει μια χαρα. καλη τυχη.
emm_stra Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Υπαρχει κανενας ποιοτικοτερος τροπος για την συλληψη του βιντεο απο την ηφιακη βιντεοκαμερα?? Καποιο αλλο προγραμμα εκτος του premier ή οτι αλλο.. Το winAVI capture ειναι καλο?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.