sotosko Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Επιδη ειμαι λιγο ασχετος με τις μνημες θελω αν ξερει καποιος να μου πει τι παιζει με αυτες. Δηλαδη πως να πετυχω dual channel και ποιοι χρονισμοι ειναι καλυτεροι . Εγω εχω μια kingston 512ΜΒ (παλια,του 2005) ειναι PC3200 και εχει timings CL3-3-3-8 επισης ξεχασα να πω οτι ειναι DDR. Η συγκεκριμενη δουλευει στα 200Mhz (ολα αυτα μεσα απο το προγραμμα cpu-z) θελω να παρω αλλη μια 512ΜΒ και να τις βαλω σε dual channel. Ποια να παρω.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Για να δουλέψει σε dual channel, θα πρεπει να ειναι ΟΜΟΙΑ με την αλλη. Σε παρα πολλες περιπτωσεις εχει αναφερθει να δουλευουν σε duacl channel μνημες με απλως ιδια timings, της ιδιας εταιρειας... Σε αλλες πάλι, εχει αναφερθει να δουλέψουν ακομα και διαφορετικής εταιρειας, με ιδια timings παντως, και ιδιου τυπου μεταξυ τους..,.
ninos30 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.554757 Αυτή είναι ίδια με την δική σου. Τώρα στην ερώτηση ποιοι χρονισμοί είναι καλύτεροι, η απάντηση είναι ότι όσο πιο χαμηλά είναι τα timings και μεγαλύτερα τα hertz τόσο καλύτερα. Αυτό σημαίνει όμως πως θα αλλάξεις και την πρώτη μνήμη που έχεις. Θεωρούμε φυσικά δεδομένο πως το Mobo σου υποστηρίζει dual channel...
sotosko Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Ναι υποστηριζει το εχω κοιταξει. Συγκεκριμενα ειναι το Asus P4P800-X
pkotzia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Asxeto!Ti petixainoume me to dual chanel?Ti tha pei dual chanel?pos vlepo an m/b to ipostirizei?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 DUAL CHANNEL ειναι ο διπλασιασμος του memory bandwidth του συστήματος. (οχι η ταχυτητα λειτουργιας των μνημων). Αυτο οφελεί από λιγο εως αρκετά στα παιχνιδια, και γενικα στην αποκριση του συστήματος. Για να δεις αμα το υποστηρίζει, κοιτας το manual της μητρικης σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.